Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çayırova Artık Dışarıdan Yönetilmesin! | Kocaelide Bugün

Çayırova Artık Dışarıdan Yönetilmesin!

AKSU; ARTIK SÖZ ÇAYIROVA’DA ‘Sevdamız Çayırova’ sloganıyla yola çıkan ve aralamadıkları kapı bırakmayan Saadet Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Çayırova’nın, Çayırova’dan ve Çayırovalılar tarafından yönetileceğini söyledi. Seçime az bir..

Çayırova Artık Dışarıdan Yönetilmesin!

AKSU; ARTIK SÖZ ÇAYIROVA’DA

‘Sevdamız Çayırova’ sloganıyla yola çıkan ve aralamadıkları kapı bırakmayan Saadet Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Çayırova’nın, Çayırova’dan ve Çayırovalılar tarafından yönetileceğini söyledi.

Seçime az bir süre kala çalışmasına ara vererek gazetemize açıklama yapan Çayırova’nın Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, seçimin kazananının halk olması gerektiğini vurguladı. Aksu ayrıca Çayırova’nın artık Çayırova’dan yönetilme vaktinin de geldiğini sözlerine ekledi. Seçimden önce ve sonra sürekli olarak seçim varmış gibi çalıştıklarını ve diğer partiler gibi sadece seçim dönemi çalışma yapmadıklarını söyleyen Aksu, “Saadet Partisi olarak biz sürekli çalışma yapmaktayız. Bizim için 31 Mart ne ise 1 Nisan’da aynıdır. Bizde seçim çalışmaları bitmez.  Seçim sonuçları ne olursa olsun biz kazananın halk olmasını istiyoruz. Bu güne kadar Çayırova hep dışardan yönetildi. Artık buna dur demenin vakti gelmiştir. Bizler dürüst ve güvenilir kadrolarımızla partizanlık yapmaksızın Çayırova’yı yönetmek için yola çıktık.”

“Kalp Kırmayın”

“Şunu da belirtmekte yarar görüyorum ki; Çayırovalı kardeşlerimiz hangi partiye oy verirlerse versinler 1 Nisan da yine yüz yüze bakacaklarını unutmasınlar. Bunun için hiçbir kardeşimiz siyasi görüşü için diğer kardeşinin, yüz yüze baktığı eş, dost ve akrabasının kalbini kırmasın. Bunu özellikle belirtmek isterim. Bizler kırıcı değil yapıcı olmalıyız.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL