Çayırova Belediyesi’nden Üreten Bir Sistem

2017 yılının başlarında yapımını tamamlayarak hizmete sunduğu Garaj ve Lojistik Merkezi ile tasarrufta önemli adımlar atan, makina parkı ve araç filosunun etkin ve verimli kullanımını sağlayan Çayırova Belediyesi, kendi kaynaklarıyla..

Çayırova Belediyesi’nden Üreten Bir Sistem

2017 yılının başlarında yapımını tamamlayarak hizmete sunduğu Garaj ve Lojistik Merkezi ile tasarrufta önemli adımlar atan, makina parkı ve araç filosunun etkin ve verimli kullanımını sağlayan Çayırova Belediyesi, kendi kaynaklarıyla oluşturduğu üretim, bakım ve onarım atölyeleriylede sorunsuz işleyen bir sistem kurdu.

Tasarruflu Bir Hizmet

Önceki yerinde verimli olmayan çalışma ortamı sunan belediye garajını, Şekerpınar bölgesinde konuşlandırarak yeni bir sistem oluşturan Çayırova Belediyesi, tam otomasyona sahip Garaj ve Lojistik Merkezi içerisinde hizmete almış olduğu bakım atölyeleriyle araçlarının tüm eksikliklerini gideriyor. Fazla ücretlerle dışarıda yapılan bakım, onarım işlerini kendi bünyesinde gerçekleştirecek bir sistemi kuran ve tüm araçlarının yıllık bakım, onarım ve ihtiyaçlarını tasarruf ederek gideren belediye, aynı zamanda yine merkez içerisinde çeşitli alanlara da yer vermişti.

m Atölyeler Tek Noktada

Marangozhane, demir ve kaynak atölyeleri, lastik atölyesi, büyük ve küçük araç yıkama ve yağlama atölyeleri, açık ve kapalı garajlar, yakıt istasyonu, bakım ve onarım atölyeleri ile idari bina gibi birçok alanı tek bir noktada toplayan Çayırova Belediyesi, bu noktalarda kendi üretimini yapabiliyor. Marangozhane atölyesinde tüm mobilya aksamlarını üretebilen bir yapıya sahip olan Çayırova Belediyesi, kendi bünyesindeki mobilya işlemlerinin yanı sıra parklarda, mesire alanlarında, okullarda, kamu kurum ve kuruluşlarının binalarındaki tüm mobilya ihtiyaçlarıda gideriyor. Demir ve kaynak atölyesinde ise ilçenin ihtiyacı olan tüm çalışmaları gerçekleştiren belediye, yollardaki korkuluklar, mazgallar ve park, camii, okul gibi alanlarında çevrelerindeki eksiklikleride tamamlıyor.

Bakım Noktasında Anında Müdahale

Bakım ve onarım atölyeleriyle araçların tüm teknik yapısına dokunabilen kurum, mekanik, elektrik, motor alanlarında da çalışmalarını yürütüyor. Garaj dışında arıza veren bir araca anlık müdahale edebilme adına yol yardım aracınıda oluşturan Çayırova Belediyesi, arıza durumlarında iş kaybınıda en aza indirerek, düzenli ve sistemli bir hizmet sergiliyor. Özellikle Çayırova’lıların kullanımına tahsis edilen otobüs, hasta nakil aracı ve mezarlıklar müdürlüğü araçlarını sık sık kontrol eden belediye, bu araçlarda oluşabilecek sorunları önceden tespit ederek kesintisiz bir hizmet uygulamasıyla da göz dolduruyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL