Çayırova DEVA’dan Cemevine Ziyaret

DEVA Çayırova’dan Cem Vakfı Abdal Musa Cemevi  Ziyareti  DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ; Çayırova Cem Vakfı  Abdal Musa Cemevi’ni  ziyaret etti. DEVA..

Çayırova DEVA’dan Cemevine Ziyaret

DEVA Çayırova’dan Cem Vakfı Abdal Musa Cemevi  Ziyareti

 DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ; Çayırova Cem Vakfı  Abdal Musa Cemevi’ni  ziyaret etti.

DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Çayırova Cem Vakfı  Abdal Musa Cemevi’ni ziyaret etti. Ziyarete DEVA Partisi il yönetim kurulu üyesi Özlem Kaya’da  eşlik etti.

Çayırova Cem Vakfı  Abdal Musa Cemevi başkanı Halil İbrahim Araz ziyarette yaptığı konuşmada; DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı  Mehmet Saraç beye ve yönetici arkadaşlara bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Ziyaretten büyük mutluluk duyduk. İlçemizin kardeşlik iklimine katkıda bulunmaktan dolayı çok sevinçliyiz dedi.

Daha sonra söz alan Cemevi  dedesi Mesut Yıldırım; ziyaretten çok mutlu olduklarını ve kardeşliğimizi pekiştirecek bu görüşmelerin daha sık yapılması gerektiğini ifade etti.

Bu konuşmalardan sonra; Cem Vakfı Genel Merkez Yöneticisi ve aynı zaman da DEVA Partisi Genel Başkanı  Ali Babacan’ın başdanışmanı Cem Avşar’da zoom üzerinden toplantıya katılım sağladı. Cem Avşar telekonferans yöntemiyle katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada; daha önce Çayırova teşkilatımızın açılış ve kongre programına katılım sağlamıştık. Bugün de vakfımızın Çayırova Şubesini ziyaret eden DEVA Çayırova teşkilatımızın ziyareti sebebiyle görüntülü olarak ta olsa katılım sağlamak bizi çok mutlu etti. Hem teşkilatımıza ve hem de Cem Vakfımızın Çayırova başkanına ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi sunarım dedi.

DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Saraç’da programda yaptığı konuşma da; bugün Çayırova Cem Vakfı  Abdal Musa Cemevi’ni ziyaret ettik. Ziyaret bizleri ziyadesiyle çok mutlu etti. Başta vakıf Başkanımız Sayın Halil İbrahim Araz Bey’e, Cemevi Dedemiz Sayın: Mesut Yıldırım Bey’e ve kurumun değerli yöneticilerine şükranlarımı sunarım dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL