Çayırova DEVA’dan Tunç’a Ziyaret

DEVA Partisi  Çayırova; İlçe genelinde ki ziyaretlerine  hız kesmeden devam ediyor.                DEVA Partisi Çayırova ilçe teşkilatı kamu ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. İlçe Başkanı Mehmet Saraç  ve yönetimi 21..

Çayırova DEVA’dan Tunç’a Ziyaret

DEVA Partisi  Çayırova; İlçe genelinde ki ziyaretlerine  hız kesmeden devam ediyor.

               DEVA Partisi Çayırova ilçe teşkilatı kamu ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. İlçe Başkanı Mehmet Saraç  ve yönetimi 21 Ocak Perşembe günü de İlçe Milli Eğitim  Müdürü Azmi Tunç’u ziyaret etti. Ziyarete  il yöneticisi Özlem Kaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Yapılan ziyaretten dolayı DEVA Partisi yöneticilerine teşekkür eden Tunç ,hayırlı olsun dileklerini  iletti.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan İlçe Başkanı Mehmet Saraç  ise Çayırova İlçe Milli Eğitim  Müdürümüz sayın: Azmi Tunç Bey’i, il yönetim kurulu üyemiz sayın: Özlem Kaya hanımefendi ve ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla makamında ziyaret ettik.  Özellikle Pandemi nedeniyle İlçemizde ki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin sıkıntılarını ve çözüm yollarını konuştuk Covid-19 tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda yöneticimizle katıldığımız ziyarette Çayırova ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Azmi  beye misafirperverliği ve nezaketi için teşekkür ederim’’ dedi. Başkan Saraç ayrıca ilçe genelinde ki ziyaretlerinin de devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL