Çayırova Gençlerbirliği Spor Üç kategoride var

Bölgenin altyapıda ki en güçlü takımlarından Çayırova Gençlerbirliği Spor U17 – U15 – U12  olmak üzere üç Kategoride boy gösterecek. Toplamda 70 Sporcu ile sezonu açan Çayırova Gençlerbirliği Spor Kulübü maddi..

Çayırova Gençlerbirliği Spor Üç kategoride var

Bölgenin altyapıda ki en güçlü takımlarından Çayırova Gençlerbirliği Spor U17 – U15 – U12  olmak üzere üç Kategoride boy gösterecek.

Toplamda 70 Sporcu ile sezonu açan Çayırova Gençlerbirliği Spor Kulübü maddi gücü olan birçok takımdan daha fazla genç sporcu eğitim vererek bölgeye önemli bir değer katıyor.

 ÇGB’nin 2 Futbolcu Darıca Gençlerbirliğinde

Alt yapıda önemli işler yapan Çayırova takımı yaptığı hizmetlerin meyvelerini de almaya başladı.Alt yapıdan yetiştirdiği 2 değerli sporcusunu; 2004 doğumlu Fatih Soyyiğit ve 2002 Doğumlu

Abdullah Taştan’ı  bölgemizin önemli takımlarından Darıca Gençlerbirliği’ne kazandırdı.

Çayırova Gençlerbirliği sporun 2.Başkanı  Muzaffer Çetin yaptığı yazılı açıklamada; Darıca Gençlerbirliği’ne kazandırdığımız 2 sporcumuz gelecekte ülke sporunda isimlerinden söz ettirecek sporcular kendilerine ve Darıca Gençlerbirliği’ne hayırlı olsun dedi.

 

2018-2019 Sezonu;

Tüm takımlara hayırlı olsun. Tüm maçların Fair play çerçevesinde geçmesini diliyorum.

Amacımız;

Ahlaklı kaliteli başarılı gençlerin yetiştirilmesine katkı sağlamak. Bu amacımızdan ödün vermeden Yolumuza devam edeceğiz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL