Çayırova Gençliği ‘Aksu‘ Diyor

Çayırova’nın en genç Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Aksu, her geçen gün çalışmalarına ivme kazandırıyor. Önceki gün Çayırova Bi-Kahve kefede Akse Mahallesi gençleriyle buluşan Aksu’ya gençler yoğun ilgi gösterdi. Gençlerle..

Çayırova Gençliği ‘Aksu‘ Diyor

Çayırova’nın en genç Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Aksu, her geçen gün çalışmalarına ivme kazandırıyor.

Önceki gün Çayırova Bi-Kahve kefede Akse Mahallesi gençleriyle buluşan Aksu’ya gençler yoğun ilgi gösterdi. Gençlerle sohbet eden Aksu, gençlerimiz dinamik ve heyecanlı. Fırsat verilirse çok faydalı hizmetleri ve projeleri gerçekleştirecek nitelikteler. Biz kazandığımızda gençlerimizi dışlanmış ve işe yaramaz görmeyeceğiz. Biz fırsatları gençlerimizin hizmetine sunarak gençlerimizin neler yapabileceğini herkese göstereceğiz. Anneler babalar evlatlarının şehrimize katkısını gördükçe çocuklarıyla gurur duyacaklar. Biz gençlerimize inanıyoruz gençlerde bize inansın’ dedi.

KAYNAKLAR HALKA DAĞITILACAK

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, çalışmalarıyla Çayırova’yı adeta arşınlayarak bütün seçmene, ‘imkânlarımız ve kaynaklarımız ilçemizin daha huzurlu, daha mutlu, refah seviyesi yüksek ve sosyal belediyeciliği daha da gelişmiş bir şekilde yaşamamız için fazlasıyla var. Önemli Olan Sadece rantiyeciye giden bu kaynakları halkın cebine akıtacak dürüst bir başkan ve dürüst bir yönetimin iş başında olmasıdır. Denenmişleri denemekten kaynaklarımız ve zamanımız heba oldu. Biz kazandığımızda Kaynaklar heba olmayacak ve halkımızın cebine akıtılacak.

GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Çayırova da müthiş bir genç nüfus olduğunu ifade eden Aksu, maalesef çok ciddi sayıda genç kardeşimizde gerekli projeler üretilmediği için ve ilgilenilmediği için kendisini toplumdan soyutlayarak zararlı yollara tevessül etmiş durumdalar. Bu genç kardeşlerimizde bizim insanımız. Ailelerde bu durumdan fazlasıyla mağdur olmaktalar. İş olmazsa aş olmaz aş olmazsa hiçbir şey olmaz. Genç kardeşlerimizin istihdamı için projelerimiz hazır. Sanayicilerimizle görüştüğümüzde nitelikli elamana ihtiyacı olduklarını fakat bulamadıklarını ifade ediyorlar. Biz kazandığımızda meslek eğitim merkezleri kurarak genç kardeşlerimize gerekli eğitimleri vererek sanayicimizin nitelikli eleman ihtiyacını ilçemizden karşılamış oalcağız. Çalışan ve hak ettiğini kazanan bir insan huzurlu ve topluma faydalı bir birey olur. Ne dersiniz? Sizce de Güzel olmaz mı? Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL