‘Çayırova halkının adamı’

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Şekerpınar Mahallesinde köy içi esnafını ziyaret etti. Esnaflarla sohbet edip Çayırova için düşüncelerini soran Aksu, tereddüt etmeyin bugün söylediğiniz düşünceler bir nisandan..

‘Çayırova halkının adamı’

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Şekerpınar Mahallesinde köy içi esnafını ziyaret etti.

Esnaflarla sohbet edip Çayırova için düşüncelerini soran Aksu, tereddüt etmeyin bugün söylediğiniz düşünceler bir nisandan sonra birlikte kuracağımız Belediye yönetiminde kulak arkası edilmeyecek. Çünkü biz, siyasi ikbal için birilerine rant sözü vermedik. Adrese teslim proje çalışması yapmadık. Çünkü biz birilerinin adamı değil bizzat Çayırova halkının adamıyız ve bundan dolayı bir kısım kişilerle göbek bağımız yok’ dedi.

BETON GELİŞİMİ MUTLULUK SAĞLAMAZ

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Önceki gün Şekerpınar Mahallesi köy içi esnafını ziyarete den Aksu’ya Çayırova’lı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hepimiz kardeşiz ve Çayırova’nın menfaatleri noktasında birleşmeliyiz diyen Aksu, geriye dönüp baktığımızda ilçemiz beton olarak gelişmiş fakat bu gelişim halkımızın hayatının kolaylaşmasına ve yaşam kalitesinin artmasına yönelik değil bir kısım kişilerin rant sağlamasına yönelik gelişmeler olmuştur. Biz kazandığımızda bunu değiştireceğiz ve hizmetlerimiz vatandaşımızın hayatına kolaylık ve mutluluk katacak’ dedi.

ARTIK HALKIMIZ KAZANACAK

Esnaf ziyaretinde yapacakları projelerle alakalı bilgilerde veren Aksu ‘bizim peojelerimiz ilçemizde istihdam sağlayacak ve her guruptan esnafımıza dolaylı yada doğrudan çok önemli ekonomik katkılar sağlayacak. Kim yaparsa yapsın yapılan her proje bir kazanım ortaya koyar. Önemli olan bu kazanımın kime yarar sağladığıdır. İşte biz kazandığımızda bugüne kadar olduğu gibi ilçemizde oluşan kazanımlar bir kısım kişilerin cebine değil halkımızın cebine aktarılacaktır’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL