Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çayırova Kaymakamı makamını öğrencilere devretti. | Kocaelide Bugün

Çayırova Kaymakamı makamını öğrencilere devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı kapsamında Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen Türkan Göktürk İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Kader Koç, Beyzanur Tağrikulu ve Umut Ali Bayar’ı Makamında kabul etti…

Çayırova Kaymakamı makamını öğrencilere devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı kapsamında Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen Türkan Göktürk İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Kader Koç, Beyzanur Tağrikulu ve Umut Ali Bayar’ı Makamında kabul etti. Ziyaret sırasında Kaymakam makamını bir süreliğine öğrencilere devretti.

Öğrencilerden Kader Koç konuşmalarında; “ Öncelikle beni buraya davet edip bu koltuğa oturttuğunuz için çok teşekkür ederim. Benim için heyecan ve gurur verici.

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsilen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir.

Büyük önderimiz Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu güven ve sevgi ile milli bayramımız olan 23 Nisan’ı biz çocuklara armağan etmiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. Yıl dönümüne ulaşmanın heyecanıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını sevinç ve coşkuyla kutluyoruz. Milletimize ve bütün çocuklara kutlu olsun.”  Diyen öğrencimiz ardından Kaymakam Hasan Gözen ile fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL