Çayırova Refah’ta Başkan Yıldız

Çayırova’ da, Yeni Başkan Adem Yıldız. Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe teşkilatı ikinci olağan kongresini yaptı. Kongreye Çayırova halkı, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları çok yoğun ilgi gösterdiler. Program Kocaeli’..

Çayırova Refah’ta Başkan Yıldız

Çayırova’ da, Yeni Başkan Adem Yıldız.

Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe teşkilatı ikinci olağan kongresini yaptı. Kongreye Çayırova halkı, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları çok yoğun ilgi gösterdiler.

Program Kocaeli’ nin büyük konferans salonu olan Pr. Dr. Necmettin Erbakan kültür salonunda yapıldı. Çayırova belediye başkanı Bünyamin Çiftçi, eski belediye başkanı Şevki Demirci, İyi parti ilçe başkanı İlhami Bayrak, Deva partisi ilçe başkanı Mehmet Saraç, Ak parti ilçe başkan vekili Vahit Terzi, CHP il başkan yardımcısı Baran Aydın programa katılan konuklar arasındaydılar.

Kongreye sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarları da yoğun ilgi gösterdiler, katılımcıların okunması program boyunca devam etti.

Kongrenin divan başkanlığını il başkan yardımcısı Erkan Katırağ yaparken, yardımcılığını Kamil Tokgöz üstlendi. Tek adayın çıktığı kongrede Adem Yıldız oybirliği ile ilçe başkanı seçildi.

Programa genel merkezi temsilen genel başkan yardımcısı Mehmet Altınöz katıldı. Programda belediye başkanı Bünyamin Çiftçi ve eski belediye başkanı Şevki Demirci’ ye söz verildi.

Demirci konuşması esnasında salondan bol alkış aldı.

İlçe başkanı olarak göreve seçilen Adem Yıldız, halen il başkan yardımcılığı görevinde bulunuyor. Aslen Erzurumlu bir aileye mensup olan Yıldız, Çayırova doğumlu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL