Çayırova Saadet ‘Esnafla Kahvaltı’da Buluştu

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu,  gazeteciler ve esnaflar ile kahvaltı programında bir araya geldi. Fenomen Cafe’de yapılan, gazetecilerin  ve esnafların  ilgi gösterdiği kahvaltı programına Kocaeli Milletvekili Adayları Volkan..

Çayırova Saadet ‘Esnafla Kahvaltı’da Buluştu

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu,  gazeteciler ve esnaflar ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Fenomen Cafe’de yapılan, gazetecilerin  ve esnafların  ilgi gösterdiği kahvaltı programına Kocaeli Milletvekili Adayları Volkan Gemiksiz, Fahrettin Taşkaya  ve belediye meclis üyeleri Zeki Özçelik,  Ali Uçar’da katıldı.

‘’Savaş değil Seçim’’

Malum 24 Haziran baskın seçimi ile karşı karşıyayız diyen Aksu ‘’ Seçim kelimesinin altını çizmek istiyorum. Savaş değil seçim. Bunu son günlerde söyleme ihtiyacını hissetmeye başladık. Ülkenin çeşitli yerlerinde yaşanan olaylar, insanların kutuplaşması bizi etkiledi. Aynı mahalleli, aynı sofrada buluşan, aynı Cami’de namaz kılan insanların birbirlerine düşürülmek istendiği bir seçim süreci geçiriyoruz. Saadet Partisi olarak yaptığımız hamleler ile ülkedeki kutuplaşmanın uç seviyelere gitmesini önlemeye çalışıyoruz. Saadet Partisi olarak 50 yıldır Sağcı, Solcu, Kürt, Türk, Alevi, Sünni ayrımı yapmadan insanlığa hizmet etmeye çalışan bir partiyiz. Bunu bilenler bilir, bilmeyenler objektif olarak bakarsak görebiliriz.’’ dedi.

Aksu  24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için hayırlısı olmasını dileyerek  konuşmasını sonlandırdı.

‘’Biz bu ülkede sevgi ve kardeşlik içinde yaşamaya mecburuz’’

İlçe başkanı Yusuf Aksu’dan sonra değerlendirmeler de bulunan Kocaeli Milletvekili Adayı Volkan Gemiksiz ‘’ Bu Seçim’de unutmamamız gereken birkaç noktalaya değinelim. Ama şunu unutmayalım ki seçimler geçici insanlık kalıcıdır. Biz bu ülkede sevgi ve kardeşlik içinde yaşamaya mecburuz. Biz inanıyoruz ki AKP’de, MHP’de, CHP’de bu milletin iyiliği ve güzelliği için çalışıyor. Bu ülkede sadece bizi birbirimizden ayıran farklı noktalarımız var. Biz bu ülkede haksızlık, yolsuzluk yapmayalım. Biz  benim yanımdaysan haklısın, değilsen yanlışsın demiyoruz.

Biz diyoruz ki israf yapmayalım. Bizim en büyük aramızda ki farklılıklardan birisi budur. Göreceksiniz ki 24 Haziran’dan sonra biz bu ülkede dostça, kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Bizim kutuplaşmaya değil sevgiye, hoşgörüye ihtiyacımız var. Ayın 25’inden sonra göreceksiniz ki Milletvekilleri Meclis’te birbirlerine hakaretler edecekler, tartışacaklar fakat meclis yemekhanesine geçtikleri zaman aralarında ki o muhabbeti, şakalaşmaları gördüğünüz zaman sizler de şaşıracaksınız. O yüzden kimseyle tartışmayalım, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamını bırakmayalım. Bizim buna ihtiyacımız var’’ dedi.

‘’Bizler Erbakan hocanın talebeleriyiz’’

Gemiksiz’den sonra söz alan diğer Kocaeli Milletvekili Adayı Fahrettin Taşkaya ‘’Öncelikle hoş geldiniz diyorum. Bizleri şereflendirdiniz. Biz bu ülkede Kardeşlik vurguluyoruz. Bir evde 5 kardeş, kardeşliği vurgulamaz, kardeşliği yaşar. Fakat ülkemizde geldiğimiz noktaya bakın, Biz kardeşiz deyip duruyoruz ve olmayan bir şeyi vurgulamak zorunda kalıyoruz. Çünkü insanlar olanı değil, olmayanı konuşurlar. Keşke bunları konuşmasaydık, keşke bu vurguyu yapanlar biz olmasaydık ama maalesef. Bir evde 5 kardeş aynı düşünmeyebilir, ama 5 kardeş aynı düşünmediler diye o eve yanlış yapmazlar, o eve ihanet etmezler, birbirlerine kurşun sıkmazlar.’’ diyerek ‘’ Ben ülkenin birçok yerini gezmiş biriyim. Kürt’ün kendine göre bir güzelliği var. Laz’ın kendine göre bir güzelliği var, Çerkez’in kendine göre bir güzelliği var, fakat sen hepsini benim güzelliğim de toplayacağım dersen bunun adı zulüm olur. Zulüm yapmamak adına biz Saadet Partisi olarak diyoruz ki, herkes istediği gibi yaşamalı ama özgürlükleri diğerinin özgürlük çizgisine gelmediği sürece. Bunu yaptığımız zaman biz kazanacağız inşallah.

Kim bizi hangi noktaya getirmeye çalışırsa çalışsın, hiç kimse Saadet Partisi’ne kumaş biçemeyecek, hiç kimse Saadet Partisini istediği noktaya getiremeyecek. Çünkü bizler ülkenin en ahlaklı siyasetçisi olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’dan ders aldık.  Bizler Erbakan hocanın talebeleriyiz. En zor günde bile, hiç sesini yükseltmeyen ve hiçbir zaman ötelemeyen bir hocanın talebeleriyiz. ‘’ ifadelerini kullandı.

Yerel gündem ile ilgili açıklamalarda bulunan Ali Uçar ise ‘’ Sayın Belediye Başkanı bölgede özellikle gezmiş olduğu yerlerde yaptığı hizmetlerden bahsediyor. Göz ile görülür yapılan bir takım hizmetler var. Bunları biz yapılmadı desek te herkes görüyor. Şimdi şunu sormak lazım, bize iller bankasından ve özellikle gelir vergilerinden toplanan vergilerin Belediye’nin sadece zaruri ihtiyaçlarını karşılıyor deniliyor. Bunun dışında sattığımız yerden daha çok yer alındı deniliyor, ama akabinde de 4 yılda Çayırova’nın bütçesinden 300 trilyon liralık yapıldığı söyleniyor. Bu 300 Trilyonluk yatırımı nereden sağladın ?’’ ifadelerini belirtti.

Çayırova  İlçe başkanı Yusuf Aksu Programa katılan basın mensupları ve esnaflara teşekkür etti ve 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL