Genel Güncel Manşetler Politika Surmanset

Çayırova Saadet, Protokol Ziyaretlerine Devam Ediyor

SAADET ÇAYIROVA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu resmi kurum ziyaretlerine devam ediyor. Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, Çayırova ilçe kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova..

Çayırova Saadet, Protokol Ziyaretlerine Devam Ediyor

SAADET ÇAYIROVA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu resmi kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, Çayırova ilçe kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova ilçe emniyet müdürü Erkan Gürbüz’ü makamında ziyaret etti. Aksu’ya ziyaretinde meclis üyesi Zeki Özçelik ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Murat Demiral, Mustafa Ballı, Cafer Demirel, Battal Öztürk, Mehmet Kul, Yusuf Ecevit ve Erdal Durdağ eşlik etti.

HEPİMİZİN ORTAK NOKTASI

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, Çayırova ilçe Kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova ilçe emniyet müdürü Erkan Gürbüz’ü ziyaretlerinde Çayırova ilçemizle alakalı konularda fikir alış verişinde bulundu. Çok hızlı nüfus artışına sahip olan ilçemizin buna bağlı olarak yapılaşma yoğunluğunu da beraberinde getirdiğini ifade eden Aksu, ilçemizin daha güzel ve kaliteli yaşamın sürdürüldüğü bir yer olması için yapılacak her çalışmaya katkımızı sunmaya hazırız dedi. Son günlerde ülkemizin güvenliği için kahramanca mücadele veren ve vatanımız uğruna şehit düşen, gazi olan güvenlik güçlerimizi unutmayan Aksu, Onlar bizlerin onur ve izzeti için mücadele veren ve bu uğurda can alıp can veren yiğitlerdir. Dolayısıyla Ordumuz ve polisimiz tüm ülkemizin ortak değeridir. Onun için kimse güvenlik güçlerimiz üzerinden kişisel çıkarım ve eylemde bulunamaz. Allah ordumuzu ve polisimizi Muzaffer eylesin. Şehitlerimizin mekanları cennet makamları Al-i olsun. Allah gazilerimize de acil şifalar versin’’ dedi.

GÖZEN VE GÜRBÜZ’DEN TEŞEKKÜR

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve ekibinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden Çayırova ilçe Kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova ilçe Emniyet müdürü Erkan Gürbüz, Aksu ve ekibine gerçekleştirmiş oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür edip çalışmalarında başarılar dilediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL