Çayırova Saadet’te 7 isim öne çıktı

Aksu “Herkes hak ettiği payı alacak”  Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı Yerel seçimler öncesi ‘muhtemelen son’ ilçe divan toplantısını Çayırova Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirdi. İlçe divan programında konuşan Saadet Partisi..

Çayırova Saadet’te 7 isim öne çıktı

Aksu “Herkes hak ettiği payı alacak”

 Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı Yerel seçimler öncesi ‘muhtemelen son’ ilçe divan toplantısını Çayırova Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirdi.

İlçe divan programında konuşan Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu “Adil düzene dayalı yönetim anlayışı için buradayız. Bu divan yüksek ihtimalle yerel seçim öncesi son divanımızdır. Bu günden itibaren seçime yoğunlaşacağız” dedi.

Teşkilatın farklı kademelerinde görevli birimlerden raporların alınmasıyla devam eden Divan toplantısında, geçtiğimiz hafta Saadet Partisi Çayırova İlçe Gençlik Kolları görevine atanan ve yönetimin kurulunu oluşturmak üzere olduğu öğrenilen Rıdvan Kılıç’a yetki belgesi, İlçe Başkanı Yusuf Aksu tarafından verildi. Ardından Aday Tespit ve Seçim Komisyonu Başkanı Battal Öztürk söz aldı. Öztürk bugüne kadar yapılan temayüllerde belediye başkan aday adayı olarak öne çıkan 7 partiliyi sıraladı. Öztürk devam edecek istişareler kapsamında yeni ve sürpriz isimlerin de çıkabileceğini söyledi.

Aday adaylarının isimleri:

İlçe Başkanı Yusuf Aksu, meclis üyelerinden Zeki Özçelik ve Ali Uçar, SP Çayırova İlçe eski başkanlarından 2014 yerel seçimlerinde partisinden belediye başkan adayı İlhami Bayrak, AGD Çayırova ve Çayırova Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Fahrettin Taşkaya, gerek AGD gerek kulüp yönetiminde yer alan ve mesleği öğretmenlik olan Muzaffer Çetin ile mevcut ilçe yönetiminde dış ilişkiler başkanı olarak görev yapan Özcan Özdemir oldu.

 Aksu  “Biz Saadet Partisi yerel iktidarında herkese gereken hakkı pay edeceğimizi vaat ediyoruz. Çayırova Belediyesi’nde yapılan tüm yanlışların hesabını yerelde iktidara geldiğinde Milli Görüşçüler soracak. Bu yerel seçimde tek galip Saadet olacak. Çünkü Saadet Partisi yönetimi demek, adaletli yönetmek demektir dedi.

Aksu uyumadan, dinlenmeden çalışacaklarını belirtip, Çayırova Belediyesi’nde iktidara geldikten sonra yandaşçı bir kadrolaşma uygulamayacaklarını, önceliklerinin liyakat olacağını belirten Aksu bu anlamda Çayırova Belediyesi’nin mevcut kadrosunda işini hakkıyla yapanların iş ve pozisyon konumlarıyla uğraşmayacaklarını dile getirdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL