Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çayırovaspor Yönetimi Toplandı | Kocaelide Bugün

Çayırovaspor Yönetimi Toplandı

Çayırovaspor Kulübü ilk toplantısını kulüp başkanı Muammer Aydın başkanlığında sağladı. Çayırova Spor Kulübü yeni yönetimi kulüp başkanı Muammer Aydın başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yeni sezon hazırlıklarının görüşüldüğü toplantıda bir dizi..

Çayırovaspor Yönetimi Toplandı

Çayırovaspor Kulübü ilk toplantısını kulüp başkanı Muammer Aydın başkanlığında sağladı.

Çayırova Spor Kulübü yeni yönetimi kulüp başkanı Muammer Aydın başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yeni sezon hazırlıklarının görüşüldüğü toplantıda bir dizi kararlara imza atıldı.

Yönetimde Görev Dağılımı Sağlandı

                Akşam saatlerinde yapılan ilk yönetim toplantısında görev dağılımı sağlandı. Yönetim kurulu toplantısında alınan kararla Çayırova Spor Kulübü’nün görev dağılımı şu şekilde belirlendi:

Muammer Aydın: Çayırova Spor Kulübü Başkanı & Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı

Murat Siner                        : Başkan Vekili

Muhasip                              : Bekir Bilgiç

Genel Sekreter                 : Olcay Takır

Kadir Horoz                        : Yönetim Kurulu Üyesi

Ekrem Çevik                       : Yönetim Kurulu Üyesi

Ramazan Demir                : Yönetim Kurulu Üyesi

Ahmet Durak                     : Yönetim Kurulu Üyesi

Mehmet Tüyyüz              : Yönetim Kurulu Üyesi

Başkan Aydın: Sorumluluğumuz Büyük

                Kulüp yönetim toplantısında dağılımın ardından hayırlı olsun temennilerini ileten Çayırova Spor Başkanı Muammer Aydın sorumluluklarının büyük olduğunu vurguladı. Aydın konuşmasında “Yeni bir ekibiz ve maratona hazır olmalıyız. Bu nedenle tüm yöneticilerimizden özveri beklentimiz mevcuttur. Yapmamız gereken işleri biliyoruz, kongre gününden itibaren bütün yoğunluğumuzu acil olan konulara verdik. Bunların başında da teknik direktör ve futbolcu transferleri geliyor. Kulüp antrenörü ve kulüpte ter dökecek futbolcu arayışlarımız, transfer çalışmalarının startını vermiş bulunmaktayız. Bölgesel amatör ligde başarılı bir sezon geçirmek temennisiyle yeni yönetim kurulumuza görevlerinde başarılar diliyorum. Kurumsal yapımızı sağlam tutarak, futbolun kolektif bir oyun olduğunu unutmadan yöneticiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla artılar sunup ekip ruhuyla başarının geldiğini bilmeliyiz. Bunu da sağlayacağız. Kısa bir süre sonra sağladığımız transfer çalışmalarını kamuoyu ile paylaşacağız. Allah muvaffakiyetler versin” diyerek sezon öncesi ilk toplantının en önemli gündeminin transfer olduğunu deklare etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL