Çayırova Yeniden Refah Partisi Liderinin Yanında

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Pazar günü ilçe teşkilatında , İl Başkanı Ali Taştan, MKYK Üyesi ve İl Sorumlusu Basri Çayır, İl ve İlçe teşkilat üyeleri ve millet vekili..

Çayırova Yeniden Refah Partisi Liderinin Yanında

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Pazar günü ilçe teşkilatında , İl Başkanı Ali Taştan, MKYK Üyesi ve İl Sorumlusu Basri Çayır, İl ve İlçe teşkilat üyeleri ve millet vekili aday adaylarının katılımı ile Seçime Hazırlık Kahvaltısı düzenledi.
Programa mevcut ilçe yönetimi üyelerinin yanı sıra önceki dönemlerde görev almış yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladılar. Programın başında ilk olarak söz alan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdiler ‘’Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıların çözümü Milli Görüştür ve hem ülke çapında hem ilimiz ve ilçelerimizde teşkilatlarımız Mili Görüşü iktidar yapmak için aralıksız çalışmaktadır. Partimiz kadroları sorunları çözmeye mahirdir ve hazırdır’’ dedi.

Son günlerde gündemde olan ittifaka katılma süreci ile ilgili olarak da ‘’Liderimiz Sayın Dr. Fatih Erbakan Beyin alacağı her karara tüm teşkilat üyeleri uyacaktır ve saygı gösterecektir. Ayrıca geçmişten geleceğe Çayırova’da Milli Görüş geleneği içinde olan aramıza yeni katılan ve yönetimimiz de olan kardeşlerimizin tanışmasına ve kaynaşmasına vesile olan Sayın İlçe Başkanımız Adem Yıldız’a ve yönetimine böyle bir program hazırladığı için bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedi.
Programda söz alan Çayırova İlçe Başkanı Adem Yıldız ise “Siyaset tarihinde elli yıllık bir geçmişe sahip Milli Görüş geleneğinin haleften selefe bilgi ve birikimlerinin aktarılması için bu davaya hizmet etmiş teşkilat üyeleri ile hizmete devam eden üyelerinin kaynaşması, temel esaslarımıza dair birikimin aktarılması ve gelenek zincirinin devam etmesi için bu tür toplantılara önem verdiklerini belirtti. Ayrıca ‘’Sayın İl Başkanımızın da belirttiği gibi Çayırova İlçe Teşkilatımız da tüm teşkilatlarımız gibi Liderimizin siyaset mecrasında alacağı her karara saygılıdır ve asla Liderimizi yalnız bırakmayacağız’’ diyerek de sözlerinin altını çizdi.

MYKY Üyesi ve Kocaeli İl Sorumlusu Basri Çayır da yaptığı konuşmasında ‘’Milletimiz kurtuluşun Milli Görüşte olduğunu bilmektedir, ve bunu görmektedir. Partimiz ve Liderimiz her geçen gün milletimizin teveccühünü kazanmaktadır. Milletimize hizmet etmek gayesindeki Milli Görüş kadroları ve aynı düstur ile makam kaygısı gütmeyen milletvekili aday adaylarımıza ve davamıza hizmet eden tüm kardeşlerimize tek tek teşekkür ediyorum’’ dedi.
Yetmişten fazla katılımcı ile gerçekleştirilen programda Çayırova ve Kocaeli’nin sorunları ve çözümleri üzerine fikir alışverişinde de bulunuldu.

 

 

 

 

 

 

HABER HÜSEYİN MERT

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL