Çayırova’da 15 Temmuz’a Hazırlık Toplantısı

15 Temmuz Anma etkinlikleri toplantısı Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı ile ilgili olarak yapılan açıklamada “15 Temmuz darbe girişiminin unutulmasına, unutturulmasına ve bu ihanetin üzerinin örtülmesine izin verilmemesi;..

Çayırova’da 15 Temmuz’a Hazırlık Toplantısı

15 Temmuz Anma etkinlikleri toplantısı Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı ile ilgili olarak yapılan açıklamada “15 Temmuz darbe girişiminin unutulmasına, unutturulmasına ve bu ihanetin üzerinin örtülmesine izin verilmemesi; direnişin Sembol mekanlarında yapılması planlanan 15 Temmuz Anma etkinlikleri bu yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde gerçekleştirilecektir.

Çayırova ilçemizde anma törenlerinde intizam ve yeknesaklığın sağlanması amacıyla kamu kurum ve kuruluşları ve yerel yönetim arasındaki koordinasyonun gerçekleştirilmesi ve bu etkinliklerde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için Kaymakam Hasan Gözen’in başkanlığında toplantı gerçekleştirilmiştir.”denildi.

Toplantıya Kaymakam Hsan Gözen’in yanı sıra Çayırova Belediye Başkan Yardımcı Fikriye Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Çayırova Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysun Melek Çolak ve ilçe daire amirleri katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL