Çayırova Genel Güncel Manşetler Yaşam

Çayırova’da Altyapı Yatırımı Doludizgin Sürüyor

İlçe genelinde birçok mahallede tamamlanan altyapı çalışmaları, Emek Mahallesi’nde hızla devam ediyor. %95 oranında altyapısı tamamlanan çalışmalarda son dokunuşlar Emek Mahallesi’nde gerçekleştiriliyor. 35 Kilometrelik Çalışma Sonunda İlçede Altyapı Tamamlanıyor 4..

Çayırova’da Altyapı Yatırımı Doludizgin Sürüyor

İlçe genelinde birçok mahallede tamamlanan altyapı çalışmaları, Emek Mahallesi’nde hızla devam ediyor. %95 oranında altyapısı tamamlanan çalışmalarda son dokunuşlar Emek Mahallesi’nde gerçekleştiriliyor.

35 Kilometrelik Çalışma Sonunda İlçede Altyapı Tamamlanıyor

4 yılda kilometrelerce altyapı çalışması yaparak ilçenin temelini sağlamlaştıran belediye, son altyapı çalışmasını Emek Mahallesi’nde gerçekleştiriyor. 9 mahallenin 8’inde çalışma gerçekleştiren ve Akse ile Şekerpınar Mahalleleri’nin bir kısmında eksik kalan altyapılar Emek Mahallesi ile koordineli bir şekilde gideriliyor. Toplamda 35 kilometreyi bulan bir altyapı çalışmasına başlayan Çayırova Belediyesi bu uygulamayı Büyükşehir ile birlikte gerçekleştiriyor.

50 Yıllık Ömrü Olan Altyapı Uygulanıyor

Yağmur suyu çalışmalarının tamamını kendi bünyesinde yapan Çayırova Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde Emek Mahallesi’nin kanalizasyon hatlarının uygulamasına devam ediyor. Yine bölgede içme suyu hatlarının büyük bir bölümünde de yenilemeye giden kurum, tamamlanan altyapıların olduğu sokak ve caddeleri üstyapıya hazırlıyor.

Yağmur suyu kanal yapımı, kanalizasyon, içme suyu gibi altyapı uygulamalarını tamamladıktan hemen sonra üstyapı çalışmalarının startını verecek olan Çayırova Belediyesi, yıl içerisinde Emek Mahallesi’nin tamamını yenilenen üstyapıya kavuşturmayı hedefliyor.

Yapılan dev yatırımların yanı sıra modern kaldırım uygulamalarıyla, prestijli caddeleriyle ve tertemiz sokaklarıyla üstyapıda örnek teşkil eden Çayırova Belediyesi Emek Mahallesi’ni, Akse ve Şekerpınar Mahallelerini üstyapıya kavuşturarak, 50 yıllık ömürlü alt ve üstyapı uygulamasını da tamamlayan bir belediye olarak dikkat çekmeyi hedefliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL