Çayırova Genel Güncel Manşetler Yaşam

Çayırova’da Atıl Durumdaki Arsa Otopark Oldu

Çayırova Belediyesi hizmet binası önünde atıl bir durumda bulunan 3 bin metrekare arsa değerlendirilerek belediyeye gelen vatandaşların kullanımı için otopark haline getirildi. 100 araç kapasiteli otopark aynı zamanda Özgürlük Mahallesi’nde..

Çayırova’da Atıl Durumdaki Arsa Otopark Oldu

Çayırova Belediyesi hizmet binası önünde atıl bir durumda bulunan 3 bin metrekare arsa değerlendirilerek belediyeye gelen vatandaşların kullanımı için otopark haline getirildi.

100 araç kapasiteli otopark aynı zamanda Özgürlük Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların otopark sorununa da çözüm getirecek.

Şehir trafiğini rahatlatmak için yeni yol çalışmalarının yanı sıra uygun alanı olan mahallelerde otopark çalışmaları yapmak için kolları sıvayan Çayırova Belediyesi, ilk otopark çalışmasını belediye hizmet binası karşısında bulunan 3 bin metrekarelik arsada otopark çalışmasını gerçekleştirdi. 100 araç kapasiteli otopark belediye ye gelen vatandaşların araçlarını güvenli bir şekilde park etmelerinin yanı sıra mahalle halkı içinde ayrı bir öneme sahip olacak. Mahalle sakinlerinin de kullanımına uygun olan otopark özel günlerde halkın katılabileceği bazı programların gerçekleştirilebileceği semt meydanı olarak kullanılabilecek. Mahallelerde atıl durumda olan veya kullanıma müsait arsaları değerlendiren Çayırova Belediyesi, yeşil alan, çocuk parkı, dinlenme alanları ve küçük otoparklar yaparak vatandaşın kullanımına sunuyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL