“Çayırova’da dengeleri değiştireceğiz”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı seçimlerle alakalı bir basın bildirisi yayınlayarak, CHP olarak daha önceki dönemlerde Çayırova’yı yönettiklerini ve bunu tekrar yapmak istediklerini belirtti. Hartamacı yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk..

“Çayırova’da dengeleri değiştireceğiz”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı seçimlerle alakalı bir basın bildirisi yayınlayarak, CHP olarak daha önceki dönemlerde Çayırova’yı yönettiklerini ve bunu tekrar yapmak istediklerini belirtti.

Hartamacı yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi daha önce Çayırova’yı yönetmiş, burada iktidar olmuş, mevcut bir tabanı olan ve demokrasinin temeli olan seçimlere kendi bayrağı altında girmekten onur duyan bir demografik yapıya sahiptir” dedi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelere yer verdiği basın bildirisinde, hiçbir partilinin menfaat ilişkisi olmaksızın çalışmalarını sürdürdüğü ve inandıkları yolda emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, açıklamalarına şöyle devam etti.

“Menfaatçileri tarih asla affetmeyecek”

“Cumhuriyet Halk Partisi 100 yıllık dev bir çınardır. Kuruluştan kurtuluşa Cumhuriyetimize yön vermiş, mücadeleden asla vazgeçmeyenlerin onurla taşıdığı bir öğretidir. Yaklaşan Yerel Seçimlerde daha önce bu kutsal partinin çatısı altında İlçe Başkanlığı, Belde Başkanlığı yapmış olanların şahsi menfaatleri için başka partilere gitmesini, mücadeleden kaçmasını tarih asla affetmeyecektir.”

“100 yıllık bir parti”

“Genel Merkezimiz tarafından yapılan temayül yoklamaların da Çayırova’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin aday çıkartması ve seçimi kazanacağına olan inancıyla çalışması gerekliliği tespit edilmiştir. 100 yıllık bir siyasi parti düşünün ki seçimlere girmekten çekinecek, kendini pasifize edecek bir tutum takınacak. Bu durum Çayırova için kabul edilebilir değildir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

“İttifaklarımız AKP’ye ders verecektir”

Hartamacı’nın yaptığı açıklamada, “Partimizin Türkiye genelinde yapmış olduğu ittifak inanıyorum ki demokrasiyi askıya almak isteyen iktidar partisine yerelde büyük bir ders verecektir.Ancak Çayırova için partilerin kendi adaylarıyla seçimlere girmesinin AKP’nin seçimlerdeki şansını azalttığı matematiksel olarak açık ve nettir.”

“1 Nisan milat olacak”

“İlçe Başkanı olarak örgütümüzle birlikte sonuna kadar adayımızın arkasında durarak, büyük bir heyecan ve azimle 31 Mart yerel seçimlerine çalışmalarımızı gece gündüz demeden devam ettireceğiz. Dengeleri değiştireceğiz.  1 Nisan sabahı önce Çayırova’da sonra tüm Türkiye’de yeni bir hikayenin başlangıcı için milat olacaktır. Tarih mücadeleden kaçanları değil, her zaman uğruna savaşanları yazmıştır.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL