Afet Çayırova Genel Güncel Manşetler

Çayırova’da Deprem Bölgesi İçin Yardım Kampanyası

Çayırova Belediyesi, deprem bölgesi için yardım kampanyası başlattı. Kahramanmaraş’ta meydana gelen, çevre illeri de etkileyen depremin yaralarını sarmak ve bölgedeki vatandaşların ihtiyaçları karşılamak için harekete geçen Çayırova Belediyesi yardım kampanyası..

Çayırova’da Deprem Bölgesi İçin Yardım Kampanyası

Çayırova Belediyesi, deprem bölgesi için yardım kampanyası başlattı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen, çevre illeri de etkileyen depremin yaralarını sarmak ve bölgedeki vatandaşların ihtiyaçları karşılamak için harekete geçen Çayırova Belediyesi yardım kampanyası başlattı.

İHTİYAÇ DUYULAN MALZEMELER

Deprem bölgesinde havanın soğuk ve yağışlı olması nedeniyle kış şartlarına uygun olarak vatandaşlardan battaniye, polar, kışlık giysi, ayakkabı, yağmurluk, çocuk bezi, hazır gıda, mat, çadır, ısıtıcı gibi hiç kullanılmamış malzemeler talep edildi.

YARDIM SEFERBERLİĞİ

Vatandaşların kampanyadan haberdar olması üzerine Çayırova’da adeta yardım seferberliği başladı. Depremin acısını yüreğinde hisseden vatandaşlar, yardımlarını belediyeye ulaştırmak için birbiriyle yarıştılar. Belediyenin yardım kampanyasına esnaflarda da destek veriyor. Belediye ekipleri vatandaşların ev ve işyerlerinden yardım malzemelerini araçla alarak belediye deposuna getiriyor. Belediyenin Sosyal İşler Müdürlüğü deposunda toplanan ve gruplara ayrılan malzemeler paketlenerek yüklemeye hazır hale getiriliyor. 7 Şubat Salı günü akşam sona erecek kampanya sonrası toplanan malzemeler TIR’la deprem bölgesine ulaştırılacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL