Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çayırova’da Engelliler Gününe Özel Program | Kocaelide Bugün

Çayırova’da Engelliler Gününe Özel Program

Çayırova Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel anlamlı bir program düzenledi. Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’ndeki konferans ve düğün salonunda gerçekleştirilen programa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Şevki Demirci..

Çayırova’da Engelliler Gününe Özel Program

Çayırova Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel anlamlı bir program düzenledi.

Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’ndeki konferans ve düğün salonunda gerçekleştirilen programa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Şevki Demirci ve eşi Gül Demirci, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Demirci, “Engelsiz Bir Şehir İçin Çalışıyoruz”

Bireysel farklılığı olan vatandaşların sevgi ve saygıyı her zaman hak ettiklerini belirten Demirci,engelli vatandaşlarımız için her türlü engeli ortadan kaldırmaya, onların hayatını kolaylaştırmaya, daha yaşanabilir şehirler ortaya çıkarmaya yönelik çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Sağlık, eğitim ve benzeri her türlü hizmete kolayca ulaşmaları için EKM Birimimiz ve tam teşekküllü engelli araçlarımızla hizmetinizdeyiz. Engelli öğrencilerimizin okula ve her türlü eğitim ihtiyacına erişmesi için servis hizmetleri veriyoruz. Onlara haklarıyla ilgili bilgilendirmede bulunuyor, kamu idarelerinde rehberlik hizmeti sunuyoruz. Akülü araç temin ediyoruz. Ayrıca şehrin belirli yerlerine yaptığımız şarj istasyonlarıyla hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bu hizmetlerimizi artırarak ve çeşitlendirerek devam ettireceğiz. Özellikle engellilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatın içinde daha çok olmaları yönünde projeler yapacağız.” dedi.

“Hareketle Kaldır Engelleri Projemizle Çocuklarımıza Spor Eğitimi Veriyoruz”

Çayırova Belediyesi’nin her zaman bireysel farklılığı olan vatandaşların yanında ve hizmetinde olduğunu ifade eden Demirci, “Hareketle kaldır engelleri projesiyle otizm ve down sendromlu 35 öğrencimize spor yapma imkanı sunuyoruz. Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ve Beyaz Ay Derneğimizle işbirliği içinde uzman eğitmenlerimizle hizmet veriyoruz. Sporla birlikte sağlıklarını, özgüvenlerini kazanıyorlar. Sosyalleşiyorlar.” diyerek sözlerine yeni bir projenin müjdesi ile devam etti.

Kaymakam Hasan Gözen, “Son 15 Yılda Çok Önemli Atılımlar Oldu”

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “Bugün burada çok anlamlı bir programda buluştuk. Öncelikle 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü tebrik ediyorum. Farkındalığın ve bilinç düzeyinin arttığı son 15 yılda devletimiz her türlü imkanı sunmaktadır. Bizlerde kent inşa ederken bu yönde önemli adımlar atıyoruz. Belediyemizin yapmış olduğu projelerde buna özen gösteriyoruz.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL