Çayırova’da kentsel dönüşüm konuşuldu

AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi’nce, Emek-İnönü Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirildi. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ilçe başkanı..

Çayırova’da kentsel dönüşüm konuşuldu

AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi’nce, Emek-İnönü Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirildi.

Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ilçe başkanı Ekrem Karahan, dernek başkanı Murat Koca, dernek yöneticileri ve üyeler katıldı. Dernek yönetiminde gerçekleşen görüşmede dernek yöneticileri ile fikir alışverişinde bulunuldu. Dernek yöneticileri kentsel dönüşüm konusunda istek ve beklentilerini milletvekili Şeker ve başkan adayı Çiftçi ile paylaştılar.

BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Emek ve İnönü Mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm konusunda herhangi bir çalışma olduğu takdirde dernek yönetimi ile paylaşılması ve ortak hareket edilmesi konusunda milletvekili Şeker ve başkan adayı Çiftçi, “sizlerin bilgisi olmadan hiçbir çalışmanın öncüsü olmayacağız” dediler. Dernek yöneticileri yapılan görüşmede konuşan Milletvekili Şeker, “şimdiye kadar mimarlar, kent plancıları, akademisyenler ve sosyal bilimcilerle birçok çalışmayı ve araştırmayı gerçekleştirdik” dedi.

ORTAK KARAR İLE YAPACAĞIZ
AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi ise, “sizlerin beklenti ve talepleri bizler için önemlidir. Kentsel dönüşüm konusunda bir çalışmamız olacaksa, derneğimizin bilgisi dahilinde alınacak ortak kararla yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL