Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çayırova’da Ramazan Öncesi Denetimler Arttırıldı | Kocaelide Bugün

Çayırova’da Ramazan Öncesi Denetimler Arttırıldı

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı öncesi denetimlerini arttırdı. Halkın Ramazan ayını sorunsuz geçirmesi, sağlıklı ve standartlara uygun gıda tüketimi sağlaması amacıyla ekmek üretimi ve satışının yapıldığı işletmelerde..

Çayırova’da Ramazan Öncesi Denetimler Arttırıldı

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı öncesi denetimlerini arttırdı.

Halkın Ramazan ayını sorunsuz geçirmesi, sağlıklı ve standartlara uygun gıda tüketimi sağlaması amacıyla ekmek üretimi ve satışının yapıldığı işletmelerde gramaj, hijyen ve etiket kontrolü denetimi gerçekleştirdi.

Halkın Sağlığı Önceliğimiz

Fırın, market, kasap, tatlı üretim imalathaneleri, unlu mamul üretim yerleri gibi gıda üretim ve satışı yapılan iş yerlerinin denetimlerine de ağırlık veren zabıta ekipleri, hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası, gramaj, çalışanların temizliği ve kılık kıyafet konusunda incelemeler yaptı. Raf ömrünü tamamlamış ürünlerin tespitini de gerçekleştiren ekipler, denetimler sırasında kurallara uymayan iş yerlerine uyarılarda bulundular. Yapılan uyarılara rağmen yasa ve yönetmelik hükümlerine aykırı olarak faaliyet gösteren, halk sağlığını hiçe sayan, hijyenik koşulları taşımayan iş yerlerine gerekli idari yaptırımlar uyguladılar.

Doğru ve Güvenli Tüketim İçin Çalışıyorlar

Vatandaşların sağlıklı ve güvenli alışveriş yapması için yoğun gayret gösteren ekipler özellikle iftar sofralarının olmazsa olmazı, Ramazan pidesi üretimi yapan iş yerlerinde temizlik ve üretim izinlerini sıkı kontrole tabi tuttu. Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte halkın sağlığını her zamankinden daha çok ön planda tutan ve gıda konusuna büyük önem veren ekipler, esnafın daha duyarlı olmasını istedi.

Çayırova Esnafı Denetimlerden Memnun

Yapılan denetimlerin vatandaş sağlığı için çok önem arz ettiğini ve bu denetimlerden bir hayli memnun olduklarını ifade eden Çayırova esnafı: “Yapılan denetimler neticesinde halkın sağlığını hiçe sayan işletmelerin gereken cezaları almalarını istiyoruz. Esnaf olarak bizler bu denetimlerin sürekli devam etmesini istiyoruz. Denetimler arttıkça vatandaşın yaşam kalitesi de artıyor. Gösterilen duyarlılıktan dolayı belediye yetkililerine ve zabıta personellerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL