Çayırova’da virüse geçit yok!

Çayırova Belediyesi Ekipleri,  iki gün sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi ile boş kalan  ve daha önce yıkanan caddeleri dezenfekte ediyor. Vatandaşların sağlığını korumak ve virüsün yayılmasına engel olmak için çok..

Çayırova’da virüse geçit yok!

Çayırova Belediyesi Ekipleri,  iki gün sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi ile boş kalan  ve daha önce yıkanan caddeleri dezenfekte ediyor.

Vatandaşların sağlığını korumak ve virüsün yayılmasına engel olmak için çok yoğun bir çalışma yapan Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü dezenfekte ekipleri, ilçede bulunan 24 caddeyi hummalı bir çalışma ile dezenfekte ediyor. Çayırova’yı mahalle mahalle yıkayan ekiplerin caddelerde sabahın erken saatlerinde başladığı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Üç kez yıkanan caddelerin, sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi ile boş kalması üzerine rahat bir çalışma ortamı bulan ekipler büyük bir bölümünü bitirdiği caddelerin dezenfektesini bitirecek. Virüsle mücadele kapsamında gece gündüz demeden 7/24 çalışan ekipler, halkın yoğun olarak kullandığı olanları her gün, cadde ve sokakları belirli bir plan dahilinde dezenfekte etmeyi sürdürecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL