Güncel Manşetler

Çayırovalı Öğrencilerden Anlamlı Destek

Çayırova Belediyesi Hedef Gelecek Öğrencilerinden Giymiyorsan Giydir Projesine Destek Çayırova Belediyesi’nin gençlik projesi olan Hedef Gelecek öğrencileri duyarlı bir çalışmaya daha imza attı. Hedef Gelecek projesi bünyesinde üniversiteye hazırlanan 25..

Çayırovalı Öğrencilerden Anlamlı Destek

Çayırova Belediyesi Hedef Gelecek Öğrencilerinden Giymiyorsan Giydir Projesine Destek

Çayırova Belediyesi’nin gençlik projesi olan Hedef Gelecek öğrencileri duyarlı bir çalışmaya daha imza attı. Hedef Gelecek projesi bünyesinde üniversiteye hazırlanan 25 öğrenci okullarında başlattıkları kampanya sonunda Çayırova Belediyesi’nin Giymiyorsan Giydir kampanyasına destek oldular. “Giymiyorsan Giydir” projesi ile okullarındaki öğrencilerin kullanmadıkları veya fazla kıyafet ve eşyalarını tanıtım ve duyurular ile öğrenciler, örnek bir sosyal sorumluluk çalışması sergilediler. Okullarında stantlar açan öğrenciler topladıkları ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere belediye yetkililerine teslim ettiler.

Kampanya Örnek Oldu

Kampanya yapılan okulları gezerek Hedef Gelecek öğrencilerini Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç ile birlikte ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, yapmış oldukları bu örnek davranıştan ötürü öğrencileri tebrik etti. Gerek Çayırova Belediyesi gerekse Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için birçok çalışma ve kampanyanın yürütüldüğünü söyleyen Tunç öğrencilere hitaben; “Yapılan tüm çalışmalar bir yana, sizin yapmış olduğunuz bu örnek davranış bir yana. Bizim için bu çok daha anlamlı. Sizler kendi gelecekleriniz için hayatlarınıza yön verirken ihtiyaç sahibi insanları görmezlikten gelmeyerek çok güzel bir sosyal sorumluluk örneği gerçekleştirdiniz. Başta Hedef Gelecek gibi müstesna bir projeye imza atan Çayırova Belediye Başkanımız Sayın Şevki Demirci olmak üzere sizleri ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu tür çalışmalarla topluma örnek olacak projelerin artmasını ümit ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL