Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çayırovalı Öğretmenler İzcilikle Tanıştı | Kocaelide Bugün
Eğitim Güncel Manşetler

Çayırovalı Öğretmenler İzcilikle Tanıştı

Çayırova Milli Eğitim Müdürlüğü Meşale Eğitim Programı Kapsamın da iki izcilik atölyesin de 40 öğretmen İzcilik Eğitimi Aldı. Çayırova Milli Eğitim Müdürlüğü Meşale Eğitim Programı Kapsamın da  öğretmenler Çayırova 15..

Çayırovalı Öğretmenler İzcilikle Tanıştı
Çayırova Milli Eğitim Müdürlüğü Meşale Eğitim Programı Kapsamın da iki izcilik atölyesin de 40 öğretmen İzcilik Eğitimi Aldı.
Çayırova Milli Eğitim Müdürlüğü Meşale Eğitim Programı Kapsamın da  öğretmenler Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi  Konferans Salonunda İLKÇEV İzci Liderleri eşliğinde kamp yeri belirleme, izci düğümleri, doğada yön bulma ve izciliğe yönelik eğitsel oyunlar oynadı.
Meşale Eğitim Programı Kapsamın da öğretmenler ve İLKÇEV izci liderleriyle bir araya gelen Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi TUNÇ, faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Etkinliğe Çayırova Milli Eğitim Müdürü Azmi TUNÇ ve  Gebze İlim Kültür ve Çevre Kulübü Derneği (İLKÇEV) İzci Lideri Tuncay Başoğlu katılım sağladı. İLKÇEV, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İzci Lideri Tuncay Başoğlu yaptığı açıklamada, İLKÇEV olarak eğitim faydasına yapılan tüm faaliyetlere,ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek,keyifli ve dolu dolu bir gün geçirmelerinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL