Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çayırova’nın Caddeleri Yeşilleniyor | Kocaelide Bugün

Çayırova’nın Caddeleri Yeşilleniyor

Tarihi ve kültürel dokusuna zarar vermeden yeşil alanlar oluşturarak ilçeye yeni mesire ve piknik alanları kazandıran, her mahallede vatandaşların nefes alabilecekleri büyük parklar yapan Çayırova Belediyesi, Çayırova’yı görsel yönden güzelleştirmek..

Çayırova’nın Caddeleri Yeşilleniyor

Tarihi ve kültürel dokusuna zarar vermeden yeşil alanlar oluşturarak ilçeye yeni mesire ve piknik alanları kazandıran, her mahallede vatandaşların nefes alabilecekleri büyük parklar yapan Çayırova Belediyesi, Çayırova’yı görsel yönden güzelleştirmek için yoğun mesaisine aralıksız devam ediyor. İlçe genelindeki 81 adet parkın günlük bakım ve temizliklerini yapan ve ilçe genelindeki mahallelerde bulunan başta mezarlıklar olmak üzere tüm kamu hizmet binaları, camiler ve okul çevrelerinde de çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi, ilçede bulunan tüm ana arterlerde ve kavşaklarda bitkilendirme çalışması gerçekleştiriyor.

Daha Yeşil ve Modern Bir Çayırova İçin Çalışıyorlar

Belediye sorumluluğundaki caddelerde kentsel peyzaj düzenlemeleri olarak kaldırım ve refüjlerin sezonluk bakımını, çim ve çiçek dikimini yapan kurum ayrıca sulama sistemlerini de yeniliyor. İlçe genelindeki parklara, kavşak ve refüjlere diktiği bitki ve mevsimlik çiçeklerle estetik dokunuşlar yapan Belediye, daha güzel, daha yeşil bir Çayırova hedefine ulaşmak için peyzaj, çevre düzenlemesi, yeşillendirme, yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra kendi serasında ürettiği mevsimlik çiçekler’de uygun zamanlarda dikimlerini gerçekleştiriyor. Yaşanabilir modern bir şehir olmanın yanında yeşil alanlarıyla da zengin bir şehir oluşturmayı hedefleyen Belediye, her alanda olduğu gibi peyzaj ve yeşil alan çalışmalarında da ilçeyi marka şehir haline getirmek için gece gündüz çalışıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL