Politika

Çayırova’nın Sorununa Değindi

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Çayırova’nın sorunlarını takip etmeye devam ediyor. Geçen hafta İnönü ve Emek Mahallerinin sorunlarını dile getiren Tarhan, bu hafta da Çayırova’nın trafik sorununu Türkiye Büyük Millet Meclisine..

Çayırova’nın Sorununa Değindi

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Çayırova’nın sorunlarını takip etmeye devam ediyor. Geçen hafta İnönü ve Emek Mahallerinin sorunlarını dile getiren Tarhan, bu hafta da Çayırova’nın trafik sorununu Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı.

Bölge Halkı tarafından daha önce defalarca protesto gösterilerine, yol kesmelere kadar giden ve yıllardır çözüm üretilemeyen trafik sorunu Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme getirildi.

GEBZE, ÇAYIROVA, YOLLARI SORUN YUMAĞI

Tarhan, “Sorun yumağı haline dönüşen Gebze, Çayırova, Darıca bağlantı yolları ve köprü çalışmaları nedeniyle vatandaşlarımız saatlerce trafik çilesi çekmektedir.” Trafik sorunu Gebze’nin birçok problemi arasında vatandaşları en çok zorlayan durum ile içinden çıkılmaz bir hal almıştır.

BÖLGE HALKI MAĞDUR

Tarhan, “Gündüzleri nüfusu 1 milyonu aşan Gebze’de çalışmaların bitirilmemesi nedeniyle trafikte çok büyük sorunlar yaşanmaktadır. Ülkemizdeki bir çok ilden, konumu itibarıyla gündüzleri çok daha kalabalık olan Çayırova’da halen trafik sorunu var ise kimse duble yollar yaptık diye övünmesin” dedi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL