Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çayırova’ya Üçüncü Meydan Erişler Mevkiine | Kocaelide Bugün
Çayırova Genel Güncel Manşetler Yaşam

Çayırova’ya Üçüncü Meydan Erişler Mevkiine

Toplumun her kesimine hitap eden, tüm sosyal katmanların ihtiyacını karşılayan dev projeler geliştiren Çayırova Belediyesi, Şekerpınar ve Akse Mahallelerinden sonra üçüncü semt meydanının startını verdi. Özgürlük ve İnönü mahallesinin kesiştiği..

Çayırova’ya Üçüncü Meydan Erişler Mevkiine

Toplumun her kesimine hitap eden, tüm sosyal katmanların ihtiyacını karşılayan dev projeler geliştiren Çayırova Belediyesi, Şekerpınar ve Akse Mahallelerinden sonra üçüncü semt meydanının startını verdi. Özgürlük ve İnönü mahallesinin kesiştiği Erişler Mevkiinde yapılacak olan meydan projesi için tüm hazırlıklarını tamamlayan Çayırova Belediyesi, istimlak, projelendirme, altyapı sürecini hızlı bir şekilde bitirdi.

İhale 3 Mayısta

3 Mayıs 2018 tarihinde ihalesi yapılacak olan proje ilçede yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. Erişler Şelale Meydanı ismi öngörülen proje toplam 4900 m2 alan üzerine inşa edilecek. İçerisinde 450 m2 şelale yüzeyi, 250 m2 süs havuzu, 260 m2 kafeterya, 120 m2 çocuk oyun alanı, 1800 m2 sert zemin ve 2500 m2 yeşil alana sahip olacak.

Her Mahalleye Semt Meydanı

Mahalle meydanlarında tarih boyunca şehirlerde insanların bir araya gelip sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunduğunu ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bu doğrultuda alanı müsait olan her mahalleye yeni meydanlar kazandırmak için projeler ürettiklerini ifade etti.  Başkan Demirci: “Daha önce Şekerpınar ve Akse Mahallelerine yaptığımız meydan projelerinin o bölgelerin yaşam kalitesine kattığı değeri ve vatandaşların memnuniyetini yakından görüyoruz. Şimdi ilçemizdeki diğer mahallelere alanlarına göre meydan projeleri hazırlıyoruz. Çayırova sadece sanayisiyle değil; sağlık, eğitim, ulaşım ve sportif altyapısıyla çok hızlı biçimde gelişen, büyüyen bir ilçe. Bu yüzden alt ve üst yapısından, sosyal yaşam alanlarına, eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar her alanda önemli yatırımlar yaparak ilçe halkına fırsat eşitliği kazandıran dev projeler üretmeye devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL