Güncel Manşetler Spor

ÇESK Madalyaları Topladı

Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Karate Takımı Yeni Başarılara İmza Attı Çayırova Belediyesi’nin spora yaptığı yatırımlar her geçen gün yeni başarılara kapı açıyor.  Yedi branşta 7-14 yaş arası faaliyetlerini..

ÇESK Madalyaları Topladı

Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Karate Takımı Yeni Başarılara İmza Attı

Çayırova Belediyesi’nin spora yaptığı yatırımlar her geçen gün yeni başarılara kapı açıyor.  Yedi branşta 7-14 yaş arası faaliyetlerini sürdüren ÇESK (Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü) Karate takımı katıldığı her turnuvada aldığı derecelerle göz dolduruyor. Çayırova Belediyesi’nin genç sporcuları 24-27 Ağustos tarihleri arasında Erzurum ilinde yapılan ve 25 ülkeden 1500 sporcunun katıldığı 14. Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında 2008-2009 doğumlu erkekler takımı Kumite de birçok ülke ve sporcuyu eleyerek şampiyon oldular. Şampiyona çerçevesinde bireysel maçlarda da 2 Gümüş ve 3 Bronz madalya kazanan ÇESK Karate takımı yeni bir başarı ile ilçemize döndüler.

Başkan Demirci; “3 Yılda Spora 110 Milyon Yatırım Yaptık”

ÇESK Karate takımını kutlayan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova’da spora fiziki alanda büyük yatırımlar yaptıklarını ifade ederek 3 yılda 110 milyonluk dev yatırımla ilçeyi bir spor şehrine dönüştürdüklerinin altını çizdi. Başkan Demirci: “Belediye bünyesinde spor kulübü kurarak 7-14 yaş arası çocuklarımıza 7 branşta spor kulübü zemini sağladık, bununda meyvesini kısa sürede görmeye başladık. Karate takımımız Erzurum’dan başarılarla döndü. Spora gönül vererek inanç ve azmin sonunda başarının kaçınılmaz olduğunu bir kez daha bizlere gösteren genç sporcularımızı tebrik ediyorum. Bizler yaptığımız hizmet ve projelerle ilçemizi daha yaşanılır bir kent haline getirirken bir yandan da eğitime ve spora ciddi yatırımlar yapıyoruz. Bu genç kardeşlerimizde aldığı başarılarla yapmış olduğumuz yatırımların ne denli doğru bizlere olduğunu bir kez daha göstermiş oldular. Almış oldukları başarılarla tüm Türkiye’ye ve hatta birçok dünya ülkesine ilçemizin ismini duyurmuş oldular. Bu vesile ile genç kardeşlerimizi bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum “dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL