Gebze Genel Güncel Manşetler Politika Yaşam

Çetinkaya, Tatlıkuyu’da bayanlarla buluştu

Tatlıkuyu Mahallesinde bayanlarla bir araya gelen İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, bayanların hem genel siyasette hem de yerel siyasette etkin rol almaları için çalıştıklarını..

Çetinkaya, Tatlıkuyu’da bayanlarla buluştu

Tatlıkuyu Mahallesinde bayanlarla bir araya gelen İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, bayanların hem genel siyasette hem de yerel siyasette etkin rol almaları için çalıştıklarını söyledi.

Seçim çalışmalarında bayan seçmenleriyle buluşan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, Tatlıkuyu Mahallesi Hanımeli pastanesinde sağlıktan, Gebzespora, siyasetten daha yaşanabilir bir Gebze tasavvuruna her şeyi konuştu.

“HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYACAK”

Geleceğe dair çok büyük umutlarının olduğunu ifade eden Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, kendilerinin minik bir kartopu oluşturduğunu bunu sevgi ile harmanlayıp halk ile birleştirdikleri taktirde değişimin çığ olup geleceğinin altını çizerek, “Burada bayan seçmenlerimizle bir araya geldik. Amacımız kentimizi nasıl daha yaşanabilir bir hale getiririz bunun planlamasıdır. Biz kentimize ve halkımıza hizmet etmenin gayretiyle buna yönelik projeler hazırlıyoruz. Kentimize kendi evimize nasıl özen gösteriyorsak aynı hassasiyetin daha fazlasını gösterip çocuklarımız ve geleceğimiz için daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacağız. Sürekli halkın içinde olup kentin yönetiminde herkesin her mahallenin her sokağın sakinlerinin taşın altına elini koymasını sağlayacağız. Yolun ortasından bir taş kenara alınacaksa bunu sadece belediye çalışanından değil halkımızın da bunu sahiplenip bu yanlışlığı düzeltmesi bilincini aşılayacağız. Herkes kendi kapısının önünü süpürürse mantığıyla yeni bir Gebze hayata katacağız.” dedi.

Haber: Fatih KÖSE

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL