CHP Çayırova Toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün CHP Çayırova İlçe binasında düzenlenen programla, Çayırova’da ki eksikler ve yapılması gereken çalışmalar ele alındı. Meclis Üyesi Adaylarının da..

CHP Çayırova Toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün CHP Çayırova İlçe binasında düzenlenen programla, Çayırova’da ki eksikler ve yapılması gereken çalışmalar ele alındı. Meclis Üyesi Adaylarının da tanıtıldığı toplantıya, CHP’li çok sayıda vatandaş da katıldı.

Programa Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, eski Çayırova Belde Belediye Başkanı Timur Koç, mevcut Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, İlçe Başkanı Çetin Hartamacı çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Örgüt binasında düzenlenen toplantıda kısa bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, bölgedeki eksikleri bildiklerini ve buna göre çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Kaya, “Eksikleri Biliyoruz”

Meclis Üyesi Adaylarının tanıtıldığı programda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, engelli aileler için en az on gün tatile gidebilecekleri yerler ve uzman bakıcılar tahsis edileceğini, ayrıca cenazesini memleketine götürmek isteyenler için de belirli miktarlarda yarımlar yapılacağını söyledi. Çayırova’nın eksiklerini bildiklerini ve çalışmalarını bu yönde geliştireceklerinin de altını çizen Kaya, “hiçbir vatandaşımızı diğerinden ayırt etmeden birleştirici bir belediye anlayışı ile sahipleneceğiz” dedi.

Tarhan, “Meclis Üyesi Yarışı Var”

Programda konuşan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise, “Çayırova’da Belediye Başkan Adayı kavgası yok. Belediye Meclis Üyesi Adaylığı yarışı var. Bizler adayımızı açıkladığımızda İYİ Parti’nin adayı bile yoktu. Birkaç kişi meclis üyesi olacak diye partisini bırakıp gitmişler. Bununla bizim oyumuz gitmez de bölünmez de. Birkaç kişi partiyi bıraktı diye partinin kapısına kilit de vuracak değiliz. Birileri seçim hesapları yaparlarken bizler çalışıyorduk. Çalışmalarımıza da devam edeceğiz. Savaşı inananlar kazanır” şeklinde konuştu.

Koç, “En Vizyonsuz Aday”

Adayların tanıtıldığı programda bir konuşma da eski Belde Belediye Başkanı Timur Koç yaptı. Koç, Çayırova’da siyaset yapmanın zor olduğunu söyledi. Koç yaptığı konuşmada, “Türkiye genelinde Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı yapılmasını doğru bulmuyorum. CHP’den İYİ Parti’ye gidecek oy 150-200 arasıdır. CHP’de 38-39 günde çok şey değişecek bunu görebiliyorum. Selahattin Kaya’nın Belediye Başkanı olacağına kesin gözle bakıyorum. Ak Parti şuan en vizyonsuz adayını çıkarmış durumda. biz kazanacağız onlar ise bölünecek” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL