CHP Çayırova’da mazbata günü

CHP Çayırova’da yeni yönetim görevi devralıyor. CHP Çayırova ilçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’in konu ile ilgili basın açıklaması; “Cumhuriyet Halk Partisi büyük bir ailedir, Gece gündüz emek harcayarak çalıştığımız 5. olağan..

CHP Çayırova’da mazbata günü

CHP Çayırova’da yeni yönetim görevi devralıyor.

CHP Çayırova ilçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’in konu ile ilgili basın açıklaması;

“Cumhuriyet Halk Partisi büyük bir ailedir,

Gece gündüz emek harcayarak çalıştığımız 5. olağan kongre sürecimizde kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Bireyler gelip geçici fakat makamlar kalıcıdır. Bu dönemde Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe başkanlığı görevini şahsıma layık gören çok kıymetli parti delegelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.  Cumhuriyet Halk Partisinin Çayırova’dan başlayarak iktidara gideceği yürüyüşünde her zaman üzerimize düşenden fazlasını  yapacağımızı bilmenizi isteriz.

Kongremizdeki diğer başkan adayları olan Suna Çınar ve Binali Eniş’e , listelerindeki kıymetli partililerimize ve demokrasinin gereği olan bireysel haklarını özgürce kullanan parti delegelerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Biz 3 aday olsak da aslında aynı amaçlar için çalışıyoruz. Bundan sonraki süreç için hiç şüphem yok ki diğer iki aday kazanmış gibi partimiz adına çalışmaya devam edecektir.

Bu duygu düşüncelerle  ilçe başkanlığı ve yeni yönetimimizin mazbata alımı ve görev devir teslimine davet ediyoruz.”

Not:

CHP Çayırova 20.12.2019 Cuma günü  saat 10:30 da ilçe seçim kurulundan mazbata alınacaktır.

Akşam 19:30 da CHP Çayırova ilçe binasında yönetim devir teslimi olacaktır.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL