CHP Gebze ve Darıca ilçe örgütlerinden ziyaret

CHP Kocaeli, Gebze ve Darıca ilçe örgütlerini ağırladı   CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ilçe yönetimi ile CHP Darıca İlçe..

CHP Gebze ve Darıca ilçe örgütlerinden ziyaret

CHP Kocaeli, Gebze ve Darıca ilçe örgütlerini ağırladı

 

CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ilçe yönetimi ile CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ilçe yönetimini ağırladı.

 

Başkan Yıldızlı ve yönetiminin göreve geldikten sonra araya giren pandemi sebebi ile ertelediği ilçe örgütleri kabul ziyaretleri CHP Gebze İlçe Örgütü ile yeniden başladı.

 

Ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Yıldızlı, “Salgın sebebi ile hem ziyaretlerimize ara vermiş hem de saha çalışmalarımızı tedbir çerçevesinde asgariye indirmiştik. Normalleşme adımlarıyla tüm ilçelerimizle saha çalışmalarımıza başladık. Gebze halkı için yürüttüğünüz çalışmalardan ötürü sizleri kutluyorum” dedi.

 

Örgüt çalışmaları hakkında fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantıda Gebze bölgesindeki sorunlar masaya yatırıldı. Partinin Gebze’de yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Gökhan Orhan, oluşturulan plan çerçevesini Başkan Yıldızlı ve yönetimi ile paylaştı. Başkan Yıldızlı ilçe ziyaretleri programları kapsamında Gebze’de de sahaya ineceklerini duyurdu.

 

Ziyaretlerden bir diğerini CHP Darıca İlçe Örgütü  gerçekleştirdi.

 

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi, İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimini partinin il binasında ziyaret etti.

 

CHP Darıca İlçe Örgütü’ne ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Yıldızlı, “Salgın dönemi sebebiyle küresel bir krizin içerisindeyiz. Darıca İlçe Başkanımız Gökhan Aktaş ve yönetiminin nezdinde tüm ilçe örgütüne pandemi döneminde yürüttükleri çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Darıca halkının hep yanında oldunuz” diye konuştu.

 

Darıca ilçe örgütünün pandemi sürecini en iyi şekilde yürüttüğünü belirten Başkan Yıldızlı, “Ortak akılla yapılan çalışmalarınızdan ötürü her birinize tüm örgütümüz adına teşekkür ediyorum” dedi. Darıca’daki saha programlarına katılacaklarını duyuran Başkan Yıldızlı, İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi ile bölgedeki sorunları masaya yatırdı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL