CHP’lilerden Bıyık’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Darıca Heyeti Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Tarhan ve beraberindekiler 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin..

CHP’lilerden Bıyık’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Darıca Heyeti Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Tarhan ve beraberindekiler 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunurken, seçimleri kazanan Bıyık’ı tebrik edip, görevinde başarılar dilediler.

Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise “demokratik ortamda gerçekleşen seçimler artık geride kaldı, şimdi halkımıza söz verdiğimiz projeleri hayata geçirme zamanı, bu noktada iktidarıyla muhalefetiyle hep birlikte hareket ederek, ilçemize hep birlikte hizmet edeceğimizi ümit ediyorum, 31 Mart’tan sonra parti rozetimizi bir kenara bıraktık, artık bütün halkımıza eşit mesafedeyiz, herkese eşit hizmet edeceğiz. ”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL