“CHP’nin en az 6 Vekil çıkartacağını görebiliyoruz”

SERAP ÇAKIR’A DESTEK İÇİN GEBZE’YE GELEN DAVUTOĞLU; Gebzeliler Çakır’a mazbatayı vermiş Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gebze’de esnaf ziyaretinde bulundu, basın mensupları ve muhtarlarla akşam yemeği yedi. Davutoğlu, “CHP’nin listesi Gebzelilerin..

“CHP’nin en az 6 Vekil çıkartacağını görebiliyoruz”

SERAP ÇAKIR’A DESTEK İÇİN GEBZE’YE GELEN DAVUTOĞLU;

Gebzeliler Çakır’a mazbatayı vermiş

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gebze’de esnaf ziyaretinde bulundu, basın mensupları ve muhtarlarla akşam yemeği yedi. Davutoğlu, “CHP’nin listesi Gebzelilerin büyük taktirini almış, sahada çok sıcak bir ilgi gördük. CHP Kocaeli’de en az 6 vekil çıkartır. Karşılaştığımız Gebzeliler Serap Çakır’a ‘vekilim’ diye hitap ediyor zaten. Gebzeliler Çakır’a mazbatayı vermiş” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Millet İttifakı olarak girdikleri 14 Mayıs seçimlerinde Kocaeli’de CHP listelerinden 5. Sıra Milletvekili adayı olan eski Genel Merkez yöneticisi ve İl Başkanı Serap Çakır’a destek olmak için Gebze’de bir gününü geçirdi. Yağmurlu havaya rağmen esnaf ziyaretlerinde bulunan Davutoğlu, akşam yemeğinde ise bölge basını ve muhtarlarla bir araya geldi. Davutoğlu’na Serap Çakır, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Alican Karakaya ve iki partinin yöneticileri eşlik etti.

GEBZE KARARINI VERMİŞ, CHP 6 VEKİL ÇIKARTIYOR

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, sağanak yağışa rağmen Gebze’de esnaf ziyaretinde bulundu. Öğlen saatlerinde Gebze’ye gelen Davutoğlu, rast gele Gebzeli esnafı ziyaret ederek, Millet İttifakı’nın projelerini ve iktidarın içerisinde bulunduğu yanlışları anlattı. Esnafın çay ve kahve ikramını geri çevirmeyen Davutoğlu, Gebzelilerin ilgisi ile büyük moral bulduğunu belirterek, “Gebze’de Millet İttifakı listeleri büyük taktir toplamış. CHP’nin 5. Sıra adayı olan yakın çalışma arkadaşımız Serap Çakır’a Gebzelilerin büyük bir teveccühü var. Esnafımızın her yerde sorunu aynı, pahalılık ve alım gücünün düşmesi esnafımıza zorda bırakmış, İnşallah 15 Mayıs’ta iktidar değişecek ve bu sorunların tamamını birlikte çözeceğiz. Gebze’de gördüğümüz manzara, bu değişimin en önemli göstergesi olmuştur. Gebzeliler yapılan listelerden memnun. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP listeleri Gebze’den çok büyük bir destek alacak, sahada bunu gördük. Kocaeli’den CHP’nin en az 6 Vekil çıkartacağını görebiliyoruz” dedi.

BU MASADA TÜRKİYE VAR

Esnaf ziyaretleri sonrasında Eskihisar’da basın mensupları ve muhtarlarla bir araya gelen Davutoğlu, Dış İşleri Bakanı ve Başbakanlık yaptığı AK Parti’nin ehliyetsiz kişilerle yola devam ettiğini belirterek, eleştirilerini sıraladı, Davutoğlu, “AK Parti, kuruluş ilkelerinden çıktığı, rotasını şaşırdığı için bizim gibi isimlerle yol ayrımı yaşadı. Ben Dış İşleri ve Başbakanlık yaptığım dönemlerde de eksikleri hep dile getirdim, söyledim. Bizi dinlemedikleri gibi etraflarını da ehliyetsiz, liyakatsız insanlarla doldurdular. Türkiye sevdası olan insanlarız ve bu gidişe dur demek için oluşturulan masada yerimizi aldık. Bu masada her görüşten insan var. Sosyal demokratlar, muhafazakarlar, milliyetçiler, her görüşten insanın kendisine yer bulacağı bir masa bu. Karşımızda ise tek adamın ve tek bir düşüncenin hakim olduğu bir anlayış var. 14 Mayıs’ta inşallah bu düşünceden ve anlayıştan Ülkemizi kurtaracağız. Bizim inancımız da, vatan ve bayrak sevgimizde ortada, bize ‘küffar’ diyecek kadar ileri giden bir cahiller ordusu var. Bunların hepsinden 14 Mayıs’ta kurutulacağız. Türkiye yeniden ehliyetli, liyakatlı isimlerle yönetilecek. Bizler de yeni dönemde Ülke yönetiminde Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak yerimizi alacağız” dedi.

MECLİS’E GEBZELİ BİR KADIN LAZIM

AK Parti eleştirilerini yoğun bir şekilde sürdüren Davutoğlu, Millet İttifakı’nın hedeflerini ve seçim sonrası hızla hayata geçirecekleri çalışmalardan da söz etti. Davutoğlu, Gebzelilere hitaben sözlerini ise şöyle tamamladı; “CHP, seçilmesi garanti olan ilk beş içinde Gebze’li üç isme yer vermiş. Bu isimlerden birisi de bizim adayımız Serap Çakır. Serap hanım Gebzelilerin, Kocaelilerin, hepsinden önemlisi de kadınlarımızın adayıdır. Meclis’e Gebzeli bir kadın lazım. Serap Çakır’ı Meclise göndermek, Kocaelilerin, Gebzelilerin, özellikler de kadınlarımızın boynunu borcu olsun. Sahada ve bugün burada bunun olacağını sizlerin gözlerinde gördük. Serap Hanım ile birlikte 6. Sıra adayımız Tülin Hanım da seçilerek Meclis’e gidecektir. 14 Mayıs’ta baharı kutlamaya hazır olun, hep birlikte Ülkemize baharı getireceğiz inşallah, hepiniz Allah’a emanet olun”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL