Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çiftçi, Mecliste Deprem Bölgesinde Yapılan Çalışmaları Anlattı | Kocaelide Bugün
Afet Çayırova Güncel Manşetler

Çiftçi, Mecliste Deprem Bölgesinde Yapılan Çalışmaları Anlattı

Çayırova Belediyesi’nin Mart ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Başkan Çiftçi’nin deprem bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdiği toplantıda gündemde yer alan 3 madde oy birliği ile karara bağlandı. Çayırova Belediye..

Çiftçi, Mecliste Deprem Bölgesinde Yapılan Çalışmaları Anlattı

Çayırova Belediyesi’nin Mart ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Başkan Çiftçi’nin deprem bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdiği toplantıda gündemde yer alan 3 madde oy birliği ile karara bağlandı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında kültür salonunda yapılan Mart ayı olağan meclis toplantısı yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin kabul edilmesiyle başladı. Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunun yapıldığı meclis toplantısında Başkan Çiftçi, deprem anından itibaren yapılan çalışmalarla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Çiftçi konuşmasında, “Ülkemizde meydana gelen deprem hepimizi derinden üzdü. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet , yaralı kardeşlerimize Rabbimden acil şifalar diliyorum. Ülkemiz bir deprem bölgesi, fay hatlarının bulunduğu bir coğrafyada yaşıyoruz ve geçmişte olduğu gibi bundan sonra da ülkemizde depremler olacak. Depreme hazırlıklı olmalıyız. Depremden hemen sonra Çayırova Belediyesi olarak da hızlı bir şekilde deprem bölgesine intikal ettik. Yaraları sarmak için canla başla çalışmaya devam ediyoruz’’ dedi.

Başkan Çiftçi’nin konuşmasından sonra Çayırova Belediyesi’nin deprem bölgesinde yaptığı çalışmaları anlatan video izlendi. Gündem dışı söz alan meclis üyeleri, asrın felaketi ile ilgili üzüntülerini ve önerilerini dile getirdi. Gündemde yer alan 3 maddenin görüşülerek oy birliği ile karara bağlandığı toplantı, bir sonraki meclis toplantısının 4 Nisan Salı günü saat 15:00’de yapılmasının kararlaştırılması ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL