Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çiftçi, oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik | Kocaelide Bugün

Çiftçi, oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik

Çiftçi’den ilçe başkanlarıyla video konferans Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, video konferansla görüştüğü siyasi partilerin ilçe başkanlarına virüsle mücadele kapsamında belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,..

Çiftçi, oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik

Çiftçi’den ilçe başkanlarıyla video konferans

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, video konferansla görüştüğü siyasi partilerin ilçe başkanlarına virüsle mücadele kapsamında belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, meclis üyeleri ve muhtarlardan sonra siyasi partilerin Çayırova ilçe başkanlarıyla da video konferansla bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan, CHP İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Uzunal, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Aksu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Aykan Dönmez ve BBP İlçe Başkanvekili  Elvan Şahin ile video konferansla görüşen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, belediyenin virüsle mücadelede yaptığı çalışmaları tek tek anlattı.  Başından beri yakından takip ettikleri virüsle mücadele sürecinde yoğun bir çalışma yaptıklarını anlatan Başkan Çiftçi, dezenfekte ve denetimlerle birlikte 100 kişilik vefa destek grubunun 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiğini söyledi. Toplumsal alanları her gün dezenfekte ettiklerini, mahalle mahalle sokak ve caddeleri yıkadıklarını, esnafları üç kez dezenfekte ettiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, okuma kampanyası ile evde kalan gençlere kitap verdiklerini, vefa destek grubu ile hizmet verdikleri yaşlılara maske, kolanya dağıttıklarını ve sosyal yardımların da sürdüğünü kaydetti.

Çayırova halkının sağlığını korumak ve virüsün yayılmasını engellemek  için ekiplerle birlikte gece gündüz demeden canla başla çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Çiftçi,” El birliği ve dayanışma içinde zor günleri geride bırakacağız.” diye konuştu

İlçe başkanlarının öneri, talep ve eleştirilerini dinleyerek tek tek not alan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdiği ilçe başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL