Çiftçi’den vatandaşlara maske

Çayırova’da 4 günde 140 bin maske dağıtılacak Virüsle mücadele kapsamında vatandaşların en önemli ihtiyacını gidermek için harekete geçen ve bir hafta önce maske üretimini başlayan Çayırova Belediyesi, 4 günlük sokağa..

Çiftçi’den vatandaşlara maske

Çayırova’da 4 günde 140 bin maske dağıtılacak

Virüsle mücadele kapsamında vatandaşların en önemli ihtiyacını gidermek için harekete geçen ve bir hafta önce maske üretimini başlayan Çayırova Belediyesi, 4 günlük sokağa çıkma yasağı dolayısıyla kapı kapı gezerek Çayırova’da yaşayan herkese içinde maske de bulunan 140 bin adet hijyen paketi dağıtacak.

 

HEM DAĞITIM, HEM ÜRETİM

Virüsle etkin bir şekilde mücadele eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe halkının en önemli ihtiyacı olan maskeleri ev ev ilçe halkına dağıtmaya başladı. Geçtiğimiz hafta seri üretimi başlayan ve 100 bini bulan maske üretimi bir taraftan devam ederken bir taraftanda dağıtım başladı. Sokağa çıkma yasağı dolayısıyla 4 gün evde kalan vatandaşlara kapı kapı gezilerek , içinde  maske, kolonya, dezenfaktan, ıslak mendil bulunan hijyen paketi dağıtılıyor.

 

150 KİŞİ KAPI KAPI GEZECEK

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, maske dağıtım öncesi belediye binası önünde toplanan dağıtım ekibiyle buluştu. Virüsle etkin bir şekilde mücadele ettiklerini belirten Başkan Çiftçi, bu süreçte vatandaşların en çok talep ettikleri maskeyi kendi imkanlarıyla ürettiklerini, bugünden itibaren 4 gün içinde tüm ilçeyi mahalle mahalle, ev ev gezerek içinde maske, kolonya, ıslak mendil ve dezenfaktan bulunan 140 bin adet hijyen seti dağıtacaklarını söyledi. Başkan Çiftçi’nin konuşmasından sonra görev bölümü yapılan 150 kişilik ekip sahaya indi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çitçi’de ekiplerle birlikte mahallelere giderek vatandaşlara maske dağıttı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL