Çiftçi’den yeni eğitim yılı mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Başkan Çiftçi, yaz tatilinin ardından yeniden okula başlamanın sevinç ve heyecanını yaşayan, geleceğimizin teminatı olan..

Çiftçi’den yeni eğitim yılı mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Çiftçi, yaz tatilinin ardından yeniden okula başlamanın sevinç ve heyecanını yaşayan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ülkesine bağlı, milletini seven ve değerlerine sahip çıkan mutlu bireyler olarak yetişmesi için belediye olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.

Belediye olarak, aydınlık yarınlarımız olan çocuklarımızın, ülkemizin, milletimizin ve bütün insanlığın faydasına kullanacakları bilgi,  beceri, tecrübe ve donanımlarla geleceğe hazırlanması noktasında çalışmalar yapacaklarını anlatan Başkan Çiftçi,” Belediye olarak bilgi evlerimizde yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilerimizin eğitimlerine destek olacağız. Üniversiteye, liseye ve okul derslerine hazırlık kursları açacağız. Değerler eğitimi vereceğiz. Çocuklarımızın kişisel bilgi ve becerilerinin gelişmesi için spor, sanat ve bilim destek kursları ile kadınlarımıza yönelik meslek sanat kursları açacağız.” ifadelerini kullandı

Eğitime her zaman önem ve öncelik vereceklerini ifade eden Başkan Çiftçi, Çayırova’yı eğitimde de marka bir şehir haline getirmek, üniversite sınavlarında başarılı ilçeler sıralamasında yer alması için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını kaydetti.

Çiftçi,” Yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, değerli öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlar getirmesini, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir dönem geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL