Gebze Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Çiler, bütün annelerimizin “Anneler Günü”nü kutlarım.

    Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,“ANNELER GÜNÜ’ nü Kutladı. Ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizin anneleri ile huzurevlerindeki annelerimiz başta olmak..

Çiler, bütün annelerimizin “Anneler Günü”nü kutlarım.

 

 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,“ANNELER GÜNÜ’ nü Kutladı.

Ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizin anneleri ile huzurevlerindeki annelerimiz başta olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım.

Çocuklarını yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için gayret gösteren annelerimiz, toplumu şekillendirecek nesiller yetiştirmek için sabır, hoşgörü ve karşılıksız sevgi göstermenin yanısıra bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasını da sağlamaktadırlar.

Kadınlarımızın istihdama katılım oranının yüzde 33’lere yükseldiği günümüzde, bu oranın daha da yükseltilmesi ve istihdam edilen çalışan anne oranının arttırılmasına yönelik uygulamalar da annelerimizin çalışma hayatındaki varoluşlarını desteklemektedir. Bu durum kendine güvenen, bilinçli, üretken nesiller yetiştirilmesinde öncü rol üstlenen annelerimizin, iş hayatında da verimliliğinden faydalanılmak istendiğini göstermektedir.

Kahramanlık destanlarında, Kurtuluş Savaşı’mızda ve daha nice mücadelelerimizde en ön safta yer alan ve hayatımızın her anında  var olan annelerimize gerekli özen, sevgi ve saygıyı göstermeyi her günümüze yaymamız gerektiğini hatırlatarak, tüm annelerimizin ellerinden sevgi, saygı ve minnetle öperim.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL