Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çiler ve Yönetimi Bölge Basınını Ağırladı | Kocaelide Bugün

Çiler ve Yönetimi Bölge Basınını Ağırladı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Yönetimi bölge basınıyla bir araya geldi. Başkan Çiler ve ekibi 24 Temmuz Basın bayramı münasebetiyle bölgedeki yerel ve ulusal basının temsilcilerini Şişecam sosyal..

Çiler ve Yönetimi Bölge Basınını Ağırladı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Yönetimi bölge basınıyla bir araya geldi.

Başkan Çiler ve ekibi 24 Temmuz Basın bayramı münasebetiyle bölgedeki yerel ve ulusal basının temsilcilerini Şişecam sosyal tesislerinde verdikleri akşam yemeğinde ağırladılar.

Eşiyle birlikte misafirleriyle birebir ilgilenen Başkan Çiler selamlama konuşmasında GTO olarak yaptıklarını ve hedeflerini anlattı. Başarılı çalışmalara imza atan Gebze Ticaret Odası’nın yeni dönemde  ‘tasarım vadisi’nin Gebze’de olması gerektiğini ve bu konuda çalışma yaptıkları kaydetti.

Karşılıklı sohbet içerisinde geçen yemekte Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun’da yaptığı konuşmada Çiler ve ekibine basına gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür etti.

Kocaeli’de Bugün Gazetesi ve İnternet Haber Sitesi olarak başta  Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Değerli Eşi olmak üzere tüm  Yönetim Kurulu Üyelerine, Oda yönetici ve görevlilerine gösterdikleri  candan ve yakın ilgiden dolayı teşekkürler ederiz.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL