Çiler,Yaşlılara Saygı Haftası’ na Dikkat Çekti

GTO Başkanı Nail Çiler,18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ na Dikkat Çekti. 1982 yılında Yaşlıları Koruma Derneği tarafından; büyüklerimize saygının ve ilginin hatırlatılması, yaşlı hakları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla ilan edilen..

Çiler,Yaşlılara Saygı Haftası’ na Dikkat Çekti

GTO Başkanı Nail Çiler,18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ na Dikkat Çekti.

1982 yılında Yaşlıları Koruma Derneği tarafından; büyüklerimize saygının ve ilginin hatırlatılması, yaşlı hakları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla ilan edilen 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ nda; manevi ve kültürel değerlerimizi, gelenek ve göreneklerimizi yarınlara taşıyan; bizleri bilgi birikimi ve hayat tecrübesi ile aydınlatan ve bizler için her fedakarlığı yapan büyüklerimizin bu güzel haftasını sevgi ve saygıyla kutluyorum.

Bir ömrün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmet ile geçirmiş büyüklerimize toplumda saygı, dayanışma ve sevgi duygularının yerleşmesi ile gelişmesi; kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmeleri için gerekli haklara ulaşabilmeleri, yaşam şartlarının iyileştirilmesi ve toplumun her kesiminde saygı görebilmeleri; bizi biz yapan manevi değerlerimizi korumak ile aynı anlamı taşımaktadır. Bu nedenledir ki, onların toplumsal yaşamda daha aktif olabilmeleri için, bilgi ve tecrübeleriyle bize rehber olan büyüklerimize manevi destek sağlamalı, bu konuda üzerimize düşen görev ve sorumlulukların bilincinde olmalıyız.

Bugünlerimizi borçlu olduğumuz, ülkemizin temel taşı, kendilerini toplumumuza ve ailelerimize adamış olan değerli büyüklerimizin yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve üretken bir ömür geçirmelerini diliyor, saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL