Çiler’den ’14 Mart Tıp Bayramı’ kutlanması

GTO Başkanı Nail Çiler,14 MART TIP BAYRAMI’ nı Bir Açıklama Yaparak Kutladı.  “14 Mart 1827 tarihinde Türkiye’ de ilk kez modern tıp eğitimine Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire’ nin kurulmasıyla..

Çiler’den ’14 Mart Tıp Bayramı’ kutlanması

GTO Başkanı Nail Çiler,14 MART TIP BAYRAMI’ nı Bir Açıklama Yaparak Kutladı.

 “14 Mart 1827 tarihinde Türkiye’ de ilk kez modern tıp eğitimine Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire’ nin kurulmasıyla birlikte başlanmıştır.  Okulun kuruluş tarihi olan 14 Mart’ ın Tıp Bayramı olarak kutlanması dolayısıyla, bu alanlarda hizmet veren bütün sağlık personellerinin bu özel gününü kutluyorum.

Sağlık çalışanlarının vermiş oldukları kararlar dolayısıyla, sorumlulukları büyük ve önemlidir. Gebze Ticaret Odası olarak, gayesi insana hizmet etmek olan sağlık çalışanlarımıza destek olma ve bölgemiz halkına da sosyal sorumluluk projemiz dahilinde hizmet verme düşüncesiyle, bölgemizde ihtiyaç duyulan 5 farklı noktaya “112 Acil Servis istasyonu” kazandırmanın huzurunu yaşıyoruz ve bu konularda üstümüze düşen görevleri yerine getirmeye de hazırız.

Bu duygu ve düşüncelerle, 14 Mart Tıp Bayramı’ nda; yaşamları boyunca insan hayatının sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için özveriyle çalışan doktorlarımıza ve sağlık sektörünün tüm çalışanlarına başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL