Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çiler,den 19 Mayıs Mesajı | Kocaelide Bugün

Çiler,den 19 Mayıs Mesajı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler,19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ nı kutladı. Bağımsızlık mücadelesi ile dünyaya örnek olmuş milletimizin 19 Mayıs ATATÜRK’ ü Anma, Gençlik ve Spor..

Çiler,den 19 Mayıs Mesajı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler,19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ nı kutladı.

Bağımsızlık mücadelesi ile dünyaya örnek olmuş milletimizin 19 Mayıs ATATÜRK’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ nı kutlar, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle anar ve geleceğimizin teminatı gençlerimize hayatlarının her alanında başarılar dilerim.

19 Mayıs 1919, Samsun’ dan başlayan bağımsızlık hareketiyle Türk Milletinin birlik ve beraberlik içerisinde tüm zorlukların üstesinden gelebileceğinin dünyaya gösterildiği bir tarih olmakla birlikte 1981 yılından bu yana “ATATÜRK’ü Anma Günü” olarak kabul görmektedir.

Milletimizin bağımsızlık mücadelesine başladığı bu tarihi ATATÜRK, geleceğimizin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancıyla onlara duyduğu sevgi ve güvenin ifadesi olarak Türk gençliğine armağan etmiştir.

Son açıklanan istatistiki veriler ülkemizin diğer ülkelere kıyasla genç bir nüfusa sahip olduğunu göstermektedir. Nüfusumuzun yüzde %16,1’ini oluşturan 13 milyona yaklaşan genç nüfus oranıyla ülkemiz, Avrupa ülkeleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Gençlerimize içinde bulunduğumuz Bilişim Çağı’nda kariyer geliştirme fırsatları yaratmak, genç girişimcilerin Türk ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunacak işleri kurmalarını desteklemek ve bu amaca yönelik eğitim faaliyetlerinde bulunmak genç nüfusumuzu verimli bir şekilde değerlendirmek adına oldukça önemlidir.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kazanılan Kurtuluş mücadelesinin  değerini anlayacak, anlatacak ve bu ülkeyi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaracak olan gençlerimizdir. Onların bu hedefler doğrultusunda üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarına olan inancımla coşkulu bir bayram geçirmelerini diler ve hepsini sevgiyle kucaklarım.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL