Çiler’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

GTO Başkanı Nail Çiler, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’ nü Bir Açıklama Yaparak Kutladı. Kadınların sosyal haklarının geliştirilmesine, istihdamda, ekonomik ve siyasi hayatta daha çok yer almasına vurgu yapmak amacıyla kutlanan..

Çiler’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

GTO Başkanı Nail Çiler, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’ nü Bir Açıklama Yaparak Kutladı.

Kadınların sosyal haklarının geliştirilmesine, istihdamda, ekonomik ve siyasi hayatta daha çok yer almasına vurgu yapmak amacıyla kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nde; hayatımıza anlam katan kadınlarımızın bu özel gününü kutluyorum.

         Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün 19 Mayıs 1919’ da Anadolu’ ya çıkarak başlattığı Kurtuluş hareketi içerisinde yer alan binlerce isimsiz kadın kahramanımız, Cumhuriyetin kurulmasında oldukça önemli paya sahiptir. Cumhuriyet’ in ilanı ile de, kadınlara eğitim hakkı, kıyafet özgürlüğü, çalışma hakkı, seçme seçilme hakkı gibi bir çok hak sağlanmış, bu durumla birlikte kadınlarımızın başarıları artarak devam etmiştir ve günümüzde de kadınlarımız bir çok ilke imza atmaya devam etmektedir.

Dünya’ yı etkileyen en önemli olgulardan biri kadınların işgücüne katılımları olmakla beraber, iş hayatında kadının varlığı ve etkin olması, yapılan işin başarıya ulaşılması açısından önemli bir unsurdur. Bu sebeple, Gebze Ticaret Odası olarak uygulamalı girişimcilik eğitimlerimize katılan adaylarımızın büyük bir çoğunluğunu kadınlarımızın oluşturması bizleri gururlandırmakta; onların aktif istihdama katkı sağlayacak çalışmaları yürütüyor olması ayrıca memnun etmektedir.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nde; yaşamımızın doğumdan ölüme kadar her anında varlıklarıyla onurlandığımız kadınlarımıza; mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hayat diler, yaşamın her alanında daha etkin bir şekilde yer almalarını temenni ederim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL