Çiler’den ‘Çalışan Gazeteciler Günü’Mesajı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler 10 ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla açıklamada bulundu. Çiler mesajında “Tüm basın mensuplarımızın haklarının ilk kez yasal güvence altına alındığı 4 Ocak 1961 tarihinde..

Çiler’den ‘Çalışan Gazeteciler Günü’Mesajı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler 10 ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla açıklamada bulundu.

Çiler mesajında “Tüm basın mensuplarımızın haklarının ilk kez yasal güvence altına alındığı 4 Ocak 1961 tarihinde kabul edilen ve basın çalışanlarının bazı haklarının hatırlatılmasını sağlayan “212 sayılı kanun” adlı düzenlemenin Resmi gazetede yayınlanışı ile birlikte kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nü, en içten dileklerimle kutlarım.

İçinde bulunduğumuz iletişim çağında  çağdaş ve demokratik hayatın en önemli unsurlarından olan basın; mesleğin ilkeleri doğrultusunda, teknolojinin sunduğu imkânları da kullanarak doğru, hızlı bir haber akışı ile vatandaşlarımız ve devletimiz arasında bir köprü oluşturmaktadır. Ülkemiz, hızla ilerleyen teknolojiye paralel olarak gelişen kitle iletişim araçları ile, gücü ve etkinliği her geçen gün biraz daha artan basınıyla, iletişim teknolojileri, sosyal medya ve internet gazeteciliği konularında dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer almaktadır.

Bir toplumun dünyaya açık olabilmesi ancak, ülkesinin ve dünyanın olaylarını takip edebilen, katılımcı, gerçeklerden kaçmayan ve aynı zamanda şeffaf, hakkaniyetli ve araştırmacı medya organlarının varlığı ile gerçekleşebilir. Türk basını bu konuda, her dönemde milletimizin gözü, kulağı, sesi olmakta, kendini ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, basınımızın tüm değerli temsilcilerinin bugün olduğu gibi, bundan sonra da özveri ve fedakarlıkla çalışacağına olan gönülden inancımla kendilerine başarılar diler, Gebze Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz her faaliyet ile birlikte güçlü bir Gebze temsilcisi olmamız adına sağladıkları destekleri dolayısıyla teşekkürlerimizi sunarım.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL