Çiler’den Regaib kandili mesajı

GTO Başkanı Nail Çiler,Üç ayların başlangıcı ve Regaip kandili dolayısıyla bir açıklamada bulundu. On bir ayın sultanı Ramazan Ayının müjdeleyicisi ve mübarek üç ayların da başlangıcı olan Regaip Kandili, maneviyatımızın..

Çiler’den Regaib kandili mesajı

GTO Başkanı Nail Çiler,Üç ayların başlangıcı ve Regaip kandili dolayısıyla bir açıklamada bulundu.

On bir ayın sultanı Ramazan Ayının müjdeleyicisi ve mübarek üç ayların da başlangıcı olan Regaip Kandili, maneviyatımızın yükseldiği bir gündür.

İnsanımızın kalplerini yakınlaştıran, kırgınlıkların, küskünlüklerin sona ermesine vesile olan bu özel günler; kendi iç huzurumuza ulaşmamıza imkan sağlayarak, bağlarımızı kuvvetlendirmemize yardımcı olmakta, birlik ve beraberlik duygumuzu hatırlatmaktadır. Aynı zamanda Regaip Kandili, kendimizi sorgulayarak, bilinç tazelememize fırsat yaratmaktadır.  Bizler de bu mübarek zamanları ve bu mübarek geceyi fırsat bilerek; gönül kapılarımızı açmalı, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, Yaratılanı Yaratan’ dan ötürü sevmenin ulaşılacak en mühim duygular olduğunu fark etmeliyiz.

Üç aylarda ve Regaip Kandili’ nde; huzur, hoşgörü ve barışın hakim olmasını temenni eder, tüm İslam aleminin Kandilini kutlarım.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL