Çiler’in Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla açıklamada bulundu. Çiler açıklamasında  “Geleceğimizin umudu olan öğrencilerimizin 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı ile okullarına, arkadaşlarına..

Çiler’in Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla açıklamada bulundu.

Çiler açıklamasında  “Geleceğimizin umudu olan öğrencilerimizin 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı ile okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir dönemi bizler de tatlı bir heyecan ve mutluluk ile karşılıyoruz.

Eğitim; okuyan, araştıran, geleceğe dair hedefleri olan nesillere ulaşmanın tek yoludur.  Yaşanabilir bir dünyanın, modern bir ülkenin inşasında hiç kuşkusuz büyük önem taşıyan okullarımız; çocuklarımızı, gençlerimizi hayata hazırlayan; aynı zamanda onların toplumumuza faydalı birer birey olmaları için gerekli bilgi birikiminin sağlandığı güzide kurumlardır. Okullarımızda çocuklarımıza, gençlerimize rehberlik eden öğretmenlerimize ve eğitimin ilk başladığı  yer olan ailelerimizde ise velilerimize bu yoğun, yorucu ve büyük emek gerektiren süreçte elbette ki büyük sorumluluk düşmektedir.

Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen öğrencilerimizin, onları eğiten öğretmenlerimizin, yenilikçi, araştırmacı, girişimci tüm eğitim camiamızın başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diler, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında bütün öğrencilerimizi sevgiyle kucaklarım.”Dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL