Çocuk Kulübü öğrencilerinden geri dönüşüm defilesi

Miniklerden geri dönüşüm defilesi Çayırova Belediyesi Çocuk Kulübü öğrencileri geri dönüşüm defilesi düzenlendi. Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüpleri farkındalık oluşturan etkinliklerine devam ediyor. Uzman öğretmen kadrosuyla yarının büyüklerinin hayata hazırlandığı çocuk kulüpleri..

Çocuk Kulübü öğrencilerinden geri dönüşüm defilesi

Miniklerden geri dönüşüm defilesi


Çayırova Belediyesi Çocuk Kulübü öğrencileri geri dönüşüm defilesi düzenlendi.

Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüpleri farkındalık oluşturan etkinliklerine devam ediyor. Uzman öğretmen kadrosuyla yarının büyüklerinin hayata hazırlandığı çocuk kulüpleri örnek bir etkinliğe imza attı. Çocuklar için oluşturulan defilede minikler geri dönüşüm kostümleriyle sahneye çıktı. Kağıt, plastik, cam ve pil atıklarından oluşan konseptte farkındalık oluşturuldu.

EĞLENEREK ÖĞRENİYORLAR
Çocuklar düzenlenen geri dönüşüm defilesinde doyasıya eğlenirken geri dönüşüm hakkında bir çok önemli bilgi öğrendi. Defileye çıkmadan üzerlerine giyecekleri kostümlerin hazırlanmasında aktif rol oynayan çocuklar, öğretmenleri ve aileleriyle iş birliği içerisinde geri dönüşüm konseptli kostümlerini hazırladılar. Hazırlık sürecinde geri dönüşüme uygun ürünleri tanıma fırsatı bulan çocuklar, sordukları sorularla geri dönüşüm üzerine eğlenirken öğrenme fırsatı yakaladılar.

DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN GERİ DÖNÜŞÜM
Eğlencenin ve öğrenimin üst noktada olduğu defilede verilen mesaj net oldu. Çocuklar üzerindeki kıyafetlerde yer alan ürünlerle daha iyi bir geleceğin geri dönüşümden geçtiği mesajını verdi. Cam ve plastik atıklarının doğada doğal olarak kaybolmasının uzun yıllar olduğu, doğaya ve canlılara zarar verdiği gerçeğini yaptıkları defile ile büyüklere gösteren minikler, kağıt geri dönüşümü ile daha az ağacın kesileceğini ve geri dönüşümün daha güzel bir dünyaya katkı sağlayacağını gösterdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL