‘Çocukların Sevincine Ortak Oldu’

Muhtar Hüseyin Akın Çocukların Sevincine Ortak Oldu Gebze Belediyesi mahallelerdeki çevre düzenlemeleriyle birlikte parkları da düzenlemeye devam ediyor. Bu parklara şehitlerimizin ismini vererek onlara vefasını da göstermeyi ihmal etmiyor. Gebze..

‘Çocukların Sevincine Ortak Oldu’

Muhtar Hüseyin Akın Çocukların Sevincine Ortak Oldu

Gebze Belediyesi mahallelerdeki çevre düzenlemeleriyle birlikte parkları da düzenlemeye devam ediyor. Bu parklara şehitlerimizin ismini vererek onlara vefasını da göstermeyi ihmal etmiyor.
Gebze Belediye tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan Ulus Mahallesi 2117 sokaktaki Şehit Soner Tomak Parkı’nda da sona gelindi. Çevrede çocukların oynayabileceği parkın yakın olmaması nedeniyle çocuklar bu parkı çok sevdi. Hem aileler hem de çocuklar basketbol oynamak için parka geliyorlar.

Çocukların bu sevincine ortak olan mahalle muhtarı Hüseyin Akın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Gebze Belediye başkanımıza Park Bahçeler müdürlüğümüze emeği geçenlere Ulus Mahallesi 2117 sokakta yapılan şehit Soner Tomak Parkı hizmete girmiştir, emeği geçenlere teşekkür ederiz çocuklarımızı sevindirenleri Allah’ da sevindirsin” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL